Sommar och immunsystemet

Sommar och immunsystemet

Det är sommar. Spanien har öppnat upp så att turisterna återigen kan komma och besöka vårt härliga sommarland.

Detta innebär att många turister, från när och fjärran, kommer att besöka oss de kommande månaderna. Därför gäller det att vi, medan vi njuter av livet, också tar väl hand om oss själva.

Utöver att äta hälsosamt och grönt, och så långt som möjligt ekologiskt, kan det löna sig att investera i att boosta ditt immunsystem.

Biosym har kommit ut med en relativt ny produkt som heter Omni-immune, och denna låter oerhört spännande. Jag har fått en hel del återkoppling kring produkten och väldigt många är mycket nöjda med den. Så känner du att ditt immunsystem är i behov av lite stöd så kan Omni-Immune vara ett bra tillskott.

Omni-Immune innehåller en förhållandevis okänd ingrediens: EpiCor, som utvinns ur fermenterad jäst. Och bakom EpiCor finns det en del forskning.

Produkten är även lämplig för veganer.

Kortfattat kan EpiCor förklaras som ett whole food fermentat, vilket betyder att EpiCor består av naturliga ingredienser som betaglukaner, vitaminer och aminosyror m.m. Alla ingredienser förekommer i så små mängder att de inte behöver deklareras i EpiCor, men sammantaget uppnås en synergieffekt som ger den positiva effekten.

För EpiCor har det använts en speciell fermenteringsprocess som innebär att man använder jäst till att utvinna de många näringsämnena. Således framställs EpiCor genom en skonsam process, och det är ingenting som går till spillo.

Man kan säga att EpiCor är en slags multivitamin för immunsystemet.

Det kan kanske även vara en bra idé att ta Omni-Immune ihop med C-vitaminer.

Ta hand om er själva och varandra, och ha en trevlig sommar!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.