Stor aktion mot narkotikahandel på Costa del Sol

Stor aktion mot narkotikahandel på Costa del Sol

300 poliser deltog i razzior mot ett Costa del Sol-nätverk misstänkt för kokainhandel. Tillslagen gjordes på flera platser längs Costa del Sol, bland annat i Málaga, Marbella, Mijas, Alhaurín de la Torre och Alhaurín el Grande samt även i städer i Cádiz och Sevilla. Operationen resulterade i att ett dussintal människor greps i tre provinser. Undersökningen förblir nu öppen och det är inte uteslutet att fler människor kan komma att gripas under de kommande dagarna.

Lyxbostäder i både Marbella och Mijas, samt fastigheter på landsbygden i Alhaurín de l a Torre och Alhaurín el Grande genomsöktes i polisens arbete. Omkring 300 poliser, inklusive tjänstemän från Guardia Civils elitgrupp Rapid Action Group, deltog i den stora anti-narkotikaoperationen.

(Källa: Diario Sur)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.