Stor pris till ”Sabor a Málaga”

Stor pris till ”Sabor a Málaga”

Det är inte bara Málagas gastronomi som marknadsförs under märket ”Sabor a Málaga”, det marknadsför nämligen även staden och destinationen. Hela ”Sabor a Málaga”-kampanjen har utarbetats och genomförts så professionellt att den spanska reklambranschen just gett landstinget i Málaga priset för årets bästa kampanj. Under den prestigefyllda prisutdelningen ”Gala Luxury Awards” i Madrid lades stor vikt vid kampanjens förmåga att skapa ett nytt varumärke på rekordtid och samtidigt ”sälja” fler produkter, samtidigt som de får en produkt som riktar sig till den breda publiken att framstå som exklusiv. 

”Sabor sa Málaga” har tagits fram av Málagas landsting för att marknadsföra provinsens gastronomi som vin, ost, skinka, mandlar, olivolja m.m.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.