Vacker och yngre hud med banbrytande behandling från IS Clinical

Vacker och yngre hud med banbrytande behandling från IS Clinical

Erbjudande i november

Prodigy Peel är en banbrytande hudbehandling från det kända amerikanska märket IS CLINICAL. De amerikanska hudläkarna som står bakom det har stor framgång med deras målriktade vårdprodukter för hemmabruk samt behandlingar. IS CLINICAL är en dermaceutisk serie och är därför mer effektiv än vanliga skönhetsprodukter. Prodigy Peel förbereder alla de små lagren i epidermis (överhuden) och är därför designad till att ta bort pigmentfläckar, solskador, rynkor, öppna porer, ärr och akne. Hudens yta blir finare, hudtonen och fastheten förbättras markant och ojämnheter som ärr förminskas.

I botten av epidermis sker degenerering av våra stamceller och huden stöter själv bort de gamla cellerna på ytan, men med åldern sker denna process långsammare liksom att vårt collagen- och elastanlager i dermis förändras, vilket medför till slappare, rynkigare och mattare hudyta. Prodigy Peel-systemet är en kemisk peeling men den är framställd av botaniska ingredienser samt kända syror som mjölk-, citron- och salicylsyra, som huden samarbetar bra med och som varken skadar eller bränner huden.

Helt säker behandling

Behandlingen är helt säker att göra och alla, oavsett ålder, kön och hudtyp, kommer att uppleva stor effekt av behandlingen som utförs på kliniken.

Jag är specialutbildad och examinerad i behandlingen och kan anpassa varje enskild behandling till kunden och hudens behov, utifrån de två peelingsorter som det amerikanska hudläkarteamet har forskat i.

Den ena lösningen (P2 system) är en 8 % peeling, som passar bra vid lättare akne, små rynkor och pigmentfläckar. Den andra lösningen (P3 system) är en 14 % peeling, som passar bra mot linjer, djupare rynkor, slapp hud, hyperpigmentering, akne och en i allmänhet ojämn hudton. En enstaka behandling ger ett mycket bra resultat, men man kan med fördel upprepa behandlingen en gång till efter 8-10 veckor.

Denna behandling ska utföras under perioden november till mars, då solens strålar på huden inte är så starka. Vill du ha en vackrare och yngre hud innan jul, samt ett ännu bättre resultat under vintern, så är november helt rätt månad för att starta processen. Prodigy Peel är den populäraste behandlingen på min klinik varje vinter.

Vill du uppleva vad Prodigy Peel kan göra för dig och din hud, kontakta då mig för en konsultation samt för att se före-och-efter-foton. Under november erbjuder jag 15 % rabatt på behandlingen.

Nana Norrbom tel. 610 716 048 – klinik hos Unioptica.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.