Ostrich Oil: Strutsolja – ge den en chans

Ostrich Oil: Strutsolja - ge den en chans

alt

Ostrich Oil är en hudvårdsprodukt som är utvunnen ur fettet från den afrikanska strutsen. Ostrich Oil är framställt i Danmark och det är inte tillsatt hormonstörande- eller färgämnen. Ostrich Oil kan användas av alla, men det kan vara en god idé att börja med att använda det på ett litet område. Det har visat sig att det är väldigt många som har stor glädje av produkterna.

Ostrich Oil tvålen är en fast tvål som är framställd på gammaldags vis.
Den är tillsatt med extra strutsolja som gör att huden får tillfört lite fettämnen varje gång man använder den. Därför är den fantastiskt bra för många olika hudproblem. Tvålen är självkonserverande, därför är det inte tillsatt vare sig färg eller konserveringsämnen.

Ostrich Oil krämen är speciellt lämplig mot torr hud, hudavflagning samt områden med hård hud. Det stora innehållet av strutsolja mjukgör huden så att den blir smidig igen. Vissa hudproblem kräver att krämen kombineras med tvålen.

alt

Ostrich Oil lotion används till torr hud på händer, kropp och som underhåll när krämen inte längre är nödvändig. Lotion är ett bra val för barn, som inte kräver så mycket fettämnen som vuxna. Lotionens goda förmåga till att tränga in i huden gör den speciellt lämplig för händerna. Den ger mjuka händer utan att de blir feta. Dock verkar lotionen allra bäst tillsammans med tvålen.

Ostrich Oil salvan används till rodnad och hudlöshet, när huden är instängd och har nytta av skydd mot fuktighet. Salvan är också ändamålsenlig för känslig och ömtålig hud då den bara innehåller strutsolja, bivax, E-vitamin och eterisk citronolja. Ett val för alla som inte tål konstgjorda ämnen.

Ostrich Oil oljan är flytande och kan användas på ömmande muskler och leder. Den rena oljan är också bra för extremt känslig hud då den också innehåller E-vitamin och ingefärsolja.

Alla ovan nämnda Ostrich Oil produkter kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Anne Grethe Thygesen – Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.