Tjurfäktningen återvänder

Tjurfäktningen har mött stora motgångar de senaste åren men i mitten av augusti återvänder den gamla aktiviteten i Málaga. Den 14 till 20 augusti är det feria (stadsfest) i Málaga, och då kommer man att hålla fast vid traditionen. Det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Debatten om turistbostäder sprider sig över hela landet

Förra helgens stora protest mot turistbostäder i Málaga och övriga Costa del Sol ger nu eko i hela landet. Debatten har blossat upp i hela Spanien, och landets bostadsminister går nu in i frågan och går hårt mot borgmästarna på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nätverk med 500 oskyddade prostituerade upplöst

Ett kriminellt nätverk som tvingat över 500 personer till prostitution utan lov att använda skydd har nu upplösts. Den spanska nationalpolisen har gripit 25 personer för deras inblandning i komplotten, som har rekryterat människor i latinamerikanska länder med löfte om… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Licenser för 435 turistlägenheter i Málaga återkallas

Junta de Andalucía uppskattar att man har återkallat licensen för 2 445 turistbostäder i de åtta andalusiska provinshuvudstäderna. Åtgärderna har skett på begäran av respektive kommunfullmäktige, då turistbostäderna inte överensstämt med översiktsplaner och bestämmelser för semesteruthyrning. Enligt turistministeriet förlorade 721 turistbostäder… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Snart dags för första ”Pride Benalmádena”

Snart är det dags för den första upplagan av ”Pride Benalmádena” någonsin. Datumet för festen har precis presenterats och den kommer att hållas den 26 juli, med start kl. 21.30. ”Vi är mycket stolta över att vara en fri kommun… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Även spanjorerna fruktar bikinisäsongen…

Sommar och sol är lika med lättklädda kroppar, men inte alla är lika pigga på att skala av sig det täckande lagret med kläder när de är på stranden – inte ens våra spanska vänner. Precis som att spanjorerna ser skandinaver som sexuellt frigjorda verkar det som om nordbor ser spanjorer som fria från komplex […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.