10 000 invånare på Costa del Sol tar bantningspiller

Produkterna heter Saxenda, Ozempic, Wegovy och Mounjaro och kostar mellan 128 euro och 300 euro per månad. Trots priset står nu mängder med invånare i Málagaprovinsen i kö för att få tag på de populära bantningsprodukterna. ”Det är relativt lätt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Årets vaccinplan är färdig

Nu har det blivit dags att ta den årliga vaccindosen mot influensa och covid-19, och den spanska sjukvården är nu redo med sina rekommendationer. I år strävar inte myndigheterna efter att genomföra e allmän vaccination av befolkningen och rekommenderar i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Förstärkt poliskontroll under mango- och avokadostöldsäsong

Stölder av subtropisk frukt i Axarquía är ett stort problem för bönderna, och i Vélez-Málaga tas detta på stort allvar. Därför har kommunfullmäktige i Vélez-Málaga förstärkt säkerheten på landsbygden med poliskontroller i syfte att stoppa skördestölderna. Nu kommer dessutom insatserna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Krympflation uppstår igen

Om du känner att du inte får lika mycket för pengarna som du brukade få i matbutikerna är du inte ensam om det. Spanska livsmedelskedjor har minskat volymen och vikten på många av sina produkter (men inte alltid storleken på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spanien måste godkänna lagar för att få fler EU-bidrag

Den spanska regeringen kommer att tvingas godkänna över ett dussin lagar för att tilldelas bidrag från EU. Om lagarna inte antas av den spanska kongressen kan EU-kommissionen hålla inne en del av den utestående betalningen på 30 miljarder euro som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.