SWEA’s minimässa blev en jättemässa

SWEA's minimässa blev en jättemässa

 

En inbjudan från SWEA att delta i en minimässa den 16 november i Marbella landade en dag på En Sueco’s redaktion. Inbjudan skickades också till flera andra företag, som i likhet med En Sueco bara kunna tacka ja till att delta i evenemanget. Och de förväntade 20 utställarna blev 40 stycken.
Mässan i Centro Forestal Sueco var en stor framgång. Utställarna fick möjlighet att nätverka med andra utställare, visa sina varor och tjänster och prata med hundratals besökare de tre timmar som mässan varade.

 

En Suecos Ola Mähl, Mugge Fischer, Elswig Patriksson och Mathilda Shayn

 

José Manuell Cozar Cabañas och Richard Enkvist från Cezar Viñedos y Bodegas – mer känt som Enkvist Wines, var naturligtvis en av mässans mest besökta stånd.

Christina K Alfredsson och Gert Alfredsson från Unique’x utnyttjade mässan till att sälja bostäder i och omkring Marbella.

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.