Sov gott, sunt och var i balans – dygnet runt!

Rolinat, ett naturpreparat som är lika bra mot stress på dagen som mot sömnlöshet om natten.

Händer det inte att du plågas av nervositet, t ex när du skall somna på kvällen och har något viktigt på schemat kommande dag? Eller får du rampfeber inför ett viktigt möte, när du ska prata inför många människor eller koncentrera dig inför en avgörande examen? I dessa situationer är det bra att veta att det finns ett 100 % oskadligt naturmedel som hjälper snabbt och säkert.

Namnet är Rolinat och det består uteslutande av de kända och testade
läkarplantorna – Baldrian, Humle och Lupulin. Det är just Lupulin som gör Rolinat mycket mer effektivt än andra liknande preparat. Lupulin kallas också Humlemjöl och består av så kallade körtelhår som slås av och filtreras från de torkade, mogna humleknopparna. Utifrån en kemisk synvinkel så är Lupulin en komplicerad drog och den fullständiga listan över alla de substanser som man hittills har hittat är ganska lång. Drogen innerhåller dock först och främst Harpiks som i huvudsak består av ämnena Humulon och Lupulon samt eterisk olja, garvsyror och östrogena substanser.
Rolinat är framtaget från ett särskilt recept och den skonsamma behandlingen av råvarorna sker under sträng kontroll och garanterar en ren och naturlig substans med hög effektivitet. I dessa allergi- och överkänslighetstider är det självklart inte heller några kemiska substanser i Rolinat – endast naturens rena, lugnande originalsubstanser som, om de används korrekt, inte verkar sövande eller har andra oönskade biverkningar. Till skillnad från den gängse lugnande medicinen som under längre tids användning kan ha allvarliga följdverkningar, så är Rolinat inte beroendeframkallande och det fungerar även om du kanske är tvungen att ta annan medicin också.

Här är de vanligaste förekommande besvär som kan behandlas med Rolinat:
Nervositet, sömnbesvär, stress, inre oro, nervös irritation, rampfeber, ångest, trötthet, nervositet hos barn samt nervösa symptom i samband med klimakteriet.

Redan efter 15-20 minuter efter att du har tagit en Rolinat kapsel, känner du dig bättre och nervositeten börjar avta. Lider du av sömnbesvär så kommer Rolinat att ge dig en skön nattsömn, och du kan vara säker på att vakna pigg och utvilad nästa morgon. Du kan vara trygg med naturen och därmed kan du också vara trygg med Rolinat – en säker hjälp till sinnesro och harmoni som finns att köpa hos Vitamina i Centro Idea.

Av Anne Grethe Thygesen

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.