En Sueco bjuder in till Launch Party

En Sueco bjuder in till Launch Party

i samband med utgivningen av majnumret.

Vi ser fram emot att träffa er alla på Launch Party Måndag den 3 maj kl. 19.00 på Nordic Restaurante, Café & Bar (Nordic Royal Club, Nueva Atalaya), där det bjuds på vin och snacks.

Kom och upplev ett par trevliga timmar med networking, möt andra svenska företagare, golfintresserade, pensionärer, barnfamiljer… ja, alla från den svenska kolonin. Hälsa också på månadens gästskribent, författaren Emelie Andersson-Adamovic. Emelie, 35, har tillsammans med sin man Aleksandar skrivit romanen Ondskans Herrar – om makt, ett drev och en familj. En historia om vad det innebär för den lilla människan när maktspelet i svenskt näringsliv får fritt utrymme i media och personer i höga positioner kan häva ur sig rader av anklagelser utan att grunderna alls granskas – hur livet för den som drabbas då helt skrivs om.

Vi hälsar er alla välkomna till Nordic Restaruante, Café & Bar

Många hälsningar från oss alla på En Sueco

Här finner du Nordic Royal Club:


Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.