Få din hy ultraljudsscannad hos Vitamina

Få din hy ultraljudsscannad hos Vitamina

Beauté Pacifique är ett 100 procentig danskt företag som grundades 1997 av de tidigare Novo ingenjörerna Flemming K. Christensen och Gunnar Svendsen. Företaget härstammar från grundandet av en annan verksamhet Cortex Technology, vilken utvecklar och producerar avancerad mätutrustning för användning vid forskning kring hudsjukdomar världen över. Det är med bakgrund i denna djupa kunskap och erfarenhet kring huden som Beauté Pacifiques hudvårdsserie är skapad.

För närvarande omfattar Beauté Pacifique serien 41 produkter inom kategorin derma-kosmetik. Genom derma-kosmetik fås skönhetsvård som alltid uppfyller direktiven inom kosmetik, med som effektmässigt ligger på gränsen mellan kosmetik och läkemedel.

Produkterna till ansikte och kropp kan kombineras så att de passar till såväl ung som mogen hud. Seriens A-vitaminprodukter reducerar både åldersförändringar, solskador och fina linjer. Som den enda av sitt slag har Beauté Pacifiques A-vitaminkräm ”Créme Métamorphique” förmågan att tränga in i hudens djupare skikt. Detta har bevisats i en oberoende, dubbelblind, placebo kontrollerad dansk undersökning, utförd av professor Peter Bjerring på Marselisborg Hospitalets dermatologiska avdelning.

Studien visade att krämen, efter bara 5 dagars behandling, kan förstärka hudens inre fiberstruktur så att ålderförändringar reduceras så mycket att det kan ses med blotta ögat, samt med hjälp av avancerad ultraljudscanning. Behandling med krämen gör att hudens inre struktur föryngras ganska väsentligt.
Ultraljudsscanning av huden

Beauté Pacifiques hudspecialister besöker Vitamina i Centro Idea på Mijasväegen den 2, 3 och 4 november. Då välkomnas både fasta och nya kunder till ultrascanning i butiken mellan kl. 10-16. På scanningsbilderna kan man omedelbart se hudens nuvarande tillstånd med allt vad den har av åldersförändringar, solskador och mycket mer. Med detta som grund är det möjligt att ge råd och vägledning kring användande av produkterna. Fasta kunder får här en unik möjlighet att se ”före och efter” bilder och att följa förloppet som sker i huden vid användning av Beauté Pacifique produkter. Beställ tid hos Vitamina på 952 58 43 13.

Av Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.