Costa biz januari 2011

Skandinavisk Golf Cup 2011 på Valle Romano
Skandinavisk Golf Cup 2011, spelas i år på den nya mästerskapsbanan Valle Romano i Estepona. Utlandsmäklarna, Commerzbank, IURA Advokatfirma samt Valle Romano bjuder tillsammans in till en fantastisk dag på denna fina bana till ett pris, som överträffar de flesta förväntningar.
Golfturneringen går av stapeln den 18 februari. Gunstart är kl. 10.00. Prisutdelning och middag kommer ske precis efter turneringen i Valle Romanos fina klubbhus. Kom och njut av denna härliga dag tillsammans med skandinaviska golfvänner och var med om en högklassig upplevelse. Se vår hemsida: www.utlandsmaklarna.com för mer information samt för anmälan till golfturneringen. Anmälan går efter principen “först till kvarn”.
Vi hälsar alla välkomna till en härlig golfdag på Valle Romano i Estepona.

Skandinaverna föredrar fastighetsadministrationsbolag i Marbellaområdet

Och det finns en ganska enkel förklaring till det; AMBLE Management har nämligen funnits i mer än 25 år, och de har hjälpt skandinaver i Marbellaområdet med allt från A-Ö.
Personalen pratar ”skandinaviska”, engelska och spanska. Dessutom samarbetar AMBLE Management med spanska advokater, hantverkare mm. och kan därmed garantera att de klarar av alla utmaningar som kan uppstå, när man äger en bostad i Spanien.

AMBLE Management syfte är att se till, att kunden som beställer AMBLE Management:s tjänster, ska kunna ha en problemfri tillvaro.

AMBLE Management erbjuder ett brett utbud av tjänster, t ex löpande underhåll av bostad-en, städning, byggnationer, utbyggnader och renoveringar samt byggnadsadministration, underhåll av trädgårdar och pooler. Dessutom utför de betalning av räkningar såsom skatt, el och vatten samt försäkringar, samt tar hand om registrering till folkbokföringen.
De ser efter bostaden en gång i veckan, och allt kontrolleras, så att eventuella nya problem upptäcks så tidigt som möjligt. Det kan röra sig om vatten- och fuktskador, problem med larmsystem, skadedjur, telefonlinjer mm. Dessutom tar de hand om utomhusstädning av terrasser, så att avlopp inte täpps igen och skapar vattenskador vid regn, och posten sorteras.

AMBLE Management kan också se till att bilen körs till verkstaden samt till besiktningen (ITV), när det är dags för det.

Om man inte är åretruntboende i sin sydspanska bostad, och därför anländer till ett tomt kylskåp, kan AMBLE Management se till att det finns kassar med mat och vatten när man kommer.

Kort sagt så kan man med hjälp av AMBLE Management:s tjänster njuta av livet utan bekymmer, då företaget har bred kompetens och erfarenhet inom alla de områden som de arbetar inom. För priser samt ytterligare information, kontakta AMBLE Management på: 952 78 38 11, eller: info@amble.es.

 

Bra erbjudande på balkonginglasning från Direct Glass
Funderar du på att investera i balkonginglasning, nya dörrar och fönster, säkerhetspersienner, ett glastak, ett nytt badrum eller en glasdörr till duschen, så har Direct Glass några fantastiska erbjudanden nu, i början av det nya året.
Direct Glass har funnits på Costa del Sol i mer än 16 år, och det firas med unika erbjudanden. De 16 första nya kunderna under 2011 får monteringen gratis vid köp av en av företagets bostadsprodukter, och om man rekommenderar Direct Glass till sina vänner, är man kanske den lyckliga vinnaren av Direct Glass produkter utan kostnad.
Direct Glass letar också efter bostäder till deras nya katalog, intresserade kan få stora rabatter på olika produkter.
Ring eller skicka ett e-mail för mer information. Tel.: 622 130 796, e-mail: glasscurtainsspain@yahoo.es.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.