Produkter för rynkbehandling

Produkter för rynkbehandling

Dela

Rynkor det får vi alla förr eller senare. Med Exuviance blir det mycket senare.
Vissa behöver rynkbehandling tidigt, andra senare.
Frågan om man behöver rynkbehandling eller inte beror delvis på ärftliga anlag. Men också på yttre faktorer; hur intensivt vi dyrkat solen, hur vi vårdat huden, etc. Det är självklart lättare att hålla kvar sin ungdomliga lyster i huden med produkter för rynkbehandling, än att få tillbaka den som är förlorad. Men det är det aldrig för sent att börja: Det är vetenskapligt dokumenterat att Exuviance kan minska rynkorna med ca en tredjedel.

Antiåldrande serum som verkligen fungerar – Vespera / V.B.S. Ett fantastiskt serum som verkligen håller vad det lovar. Minskar rynkor och fina linjer med mer än 30%. Jämnar ut ojämn hudpigmentering. Förbättrar hudens cellomsättning. Detta har dokumenterats i objektiva tester. Bästa resultatet får man om man använder Vespera/V.B.S. varje kväll före den nya Exuviance Age Reverse Night Lift och före Day Repair varje dag. Ett par droppar gör underverk.
Vespera/V.B.S. innehåller laktobionisk syra, provitamin A, C och E, extrakt från havsväxter och grapefrukt. Oljefri. Passar alla hudtyper. Världspat-enterad.
Man är aldrig för ung för att börja vårda sin hud med Exuviance!

Titta in till svenska Angela Cervin i Centro Belleza för mer information om Vespera/V.B.S. och de senaste tillskotten inom Exuviance hudvårdsserien Anti aging – och för tidsbeställning av en effektiv och härlig ansiktsbehandling (tel. 952 46 40 56).

Detta kallar vi effektiv professionell hudvård! Genom en objektiv undersökning är det nu dokumenterat hur Exuviance Vespera kan förbättra huden.

Av Centro Belleza

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.