Costa Biz Mars 2011

Den sociala bingosidan



Normalt har man inte kontakt med andra spelare på spelhemsidor, men det har nu svenska www.costaldelbingo.com ändrat på.
Här kan du chatta med de andra spelarna medan du spelar bingo, går på online kasinot eller spelar något av de andra spelen, som hemsidan erbjuder. Du har också möjlighet att chatta med sidans supportpersonal, om du stöter på problem.
På många sätt fungerar bingo på nätet som det gör i verkligheten; så snart du har köpt dina brickor, börjar en röst att ropa upp numren. Precis som om du sitter i bingohallen och har brickorna framför dig. På nätet markeras brickorna automatiskt när rätt nummer ropas upp, och när det blir bingo framgår det på skärmen. Pengarna går direkt in på kontot och kan användas när som helst. Lätt och enkelt.
När du har anmält dig på hemsidan får du tillgång till alla spel på www.costaldelbingo.com. Därefter har du ett gemensamt konto till alla spel, och efter att du har svarat på en bekräftelse per mail, kan du börja spela.

Just nu får alla nya spelare på www.costaldelbingo.com 10 € gratis på kontot, och du får 100 € bonus på din första inbetalning.

Försäkringsmäklare med mer än 25 år på Costa del Sol

När det handlar om försäkringsfrågor, är det alltid viktigt för kunden att veta, att alla aspekter behandlas professionellt. Hos BMI Brokers vet man att speciellt personlig service är viktigt, och just därför har man nyligen anställt en skandinavisk kontaktperson, som tar hand om alla de skandinaviska kunderna. Kunder kan träffa kontaktpersonen antingen på kontoret i Mijas Costa eller i Nueva Andalucía, eller det går också bra att boka ett möte hemma hos kunden.

BMI Brokers är en väletablerad och erkänd försäkringsmäklare med över 25 års erfarenhet på kusten, som genom åren har byggt upp ett omfattande samarbete med alla de stora internationella försäkringsbolagen som Liberty Seguros, Bupa International, DKV och Allianz. Det betyder, att kunderna alltid erbjuds de bästa och prismässigt mest optimala försäkringarna, som täcker allt ifrån vanlig bil- och hemförsäkring, till rese-, begravnings- och livförsäkringar. Utöver det har BMI Brokers ett bra urval av pensionslösningar och företagsförsäkringar. Även hunden, katten, båten och golfaren kan hitta den perfekta försäkringslösningen hos BMI Brokers. För att alltid kunna erbjuda de bästa lösningarna är alla anställda hos BMI Brokers utbildade inom försäkringsbranschen och fortbildas löpande, så att kunden känner att man är i goda händer.

För ytterligare information om BMI Brokers många produkter, se: www.bmispain.com, eller kontakta den skandinaviska kontaktpersonen på: 687 799 639.

Troligtvis flygplatsens billigaste parkering

I november förra året invigde det skandinaviska biluthyrningsföretaget Costa Biler en 24-timmars parkering precis vid Málagas flygplats. Parkeringen ligger vid den norra delen av flygplatsområdet, precis vid landningsbanan. Parkeringen ligger vid avtagsvägen från den nya motorvägen, som öppnar senare i år, samt vid den nya landningsbanan, som också snart står färdig.
Parkeringen heter Car Parking Málaga Airport. Den är helasfalt-erad, inhägnad och öppen 24 timmar om dygnet. På parkeringen finns det plats för mer än 700 bilar, och den är redan en stor succé. Kring jul var 80 % av parkeringsplatserna bokade, och Costa Biler menar att det är de fördelaktiga priserna och med den personliga servicen som ligger bakom den stora succén.
För dem som reser mycket, erbjuds olika abonnemang på en, tre eller 12 månader. Man kan också parkera på dagsbasis till ett pris av bara 3 euro/ dag. Dock måste man räkna med en minimiavgift. Årsabonnemang kostar 525 euro, och om man beställer det innan 31 mars får man en låda rödvin från Rioja Alta gratis. Om man redan har ett årsabonnemang någon annanstans, ersätter Car Parking Málaga Airport de återstående månaderna. Alla kunder får också en gratis utvändig tvätt av bilen, så att bilen är ren och fin när man hämtar den.
Parkeringens läge gör transporten till och från flygplatsen enkel. Car Parking Málaga Airport disponerar över minibussar som transporterar kunderna till och från parkeringen. Denna service ingår naturligtvis i parkeringsavgiften. Om det är möjligt, rekommenderas det, att man bokar parkeringen i förväg, antingen via hemsidan eller per telefon, så att parkeringsbiljetten och minibussen är redo när du ankommer
För mer information, besök Car Parking Málaga Airport eller gå en på hemsidan: www.carparkingmalagaairport.com.

Förvaring av allt mellan himmel och jord

Har du någon gång haft någonting som du inte vill slänga, men som du samtidigt inte har plats för?
Då har Almacenes och Trasteros S.L. nu lösningen för dig. I november öppnade de en stor förvaringsanläggning där du kan förvara dina tillbehör i rena och varma lokaler. Du hyr lätt och enkelt det utrymme du behöver, så länge du önskar. Hyrtid, minimum en månad.
Priserna är konkurrenskraftiga, och allt, med undantag för brännbart material, får förvaras.
Behöver ditt företag extra lagerutrymme, eller har bostaden blivit för liten och du behöver ett förråd? Nu kan du hyra ditt förvaringsutrymme hos Almacenes och Trasteros på hemsidan: www.almacenesytrasteros.com.
I andra delen av lokalen finns det samtidigt en utställning med föremål till bostaden som möbler, gardiner, tyger, lampor och liknande.
Just ni är det en utställning från www.casabyorgania.com som erbjuder trädgårdsmöbler med mycket hög kvalitet. Så titta förbi och se vad de har att bjuda på. Möblerna säljs utan mellanhänder, vilket ger mycket konkurrenskraftiga priser.
Här ses invigningen av Almacenes y Trasteros lokaler i Nueva Andalucía.

SAS korat som det mest punkliga flygbolaget i Europa

På SAS är man bra på att vara punklig. Bolaget har nu också vunnit priset ’Service On-Time Performance’ och därmed korades de till Europas mest punkliga flygbolag.
"Vi är mycket stolta över att ha blivit korade till årets mest punkliga flygbolag i Europa. Alla våra medarbetare, från check-in till bagagehantering, arbetar varje dag hårt för att erbjuda våra kunder den unika service som vi är kända för", säger Hallvard Bratberg, administrativ direktör för SAS i Spanien och Portugal.
Hemsidan Flightstat.com, som står för utnämnandet, har uppmätt punktligheten hos SAS till 86,47 procent. Bolaget var också nominerat till världens mest punkliga flygbolag, men det priset gick till Japan Airlines med en punklighet på 89,9 procent. SAS var det enda europeiska bolaget som var nominerat.
"Med våra innovativa lösningar vid check-in och det faktum att vi har varit ett av de första bolagen som använt Fast Track säkerhetskontrollen, distanserar vi oss från våra konkurrenter genom att kunna erbjuda den bästa möjliga tidsanvändningen under resan", säger Hallvard Bratberg.
För mer information och reservationer, gå in på: www.flysas.es.

Lingon & Blåbär blir Fia i backen
Den mysiga klädbutiken "Lingon & Blåbär", i La Campana, Nueva Andalucía, slog upp dörrarna för drygt ett år sedan, och byter nu namn till "Fia i backen".
"Ett naturligt namnbyte eftersom vi har flera olika klädmärken i butiken", säger Fia Ensgård, innehavare av butiken.
I samband med namnbytet kommer också butikens fokus ändras, till att erbjuda ett bredare sortiment av damkläder från kända svenska designers som Baldino, Matisse, Solveig Anna och Lingon & Blåbär, kläder som annars kan vara svåra att hitta på Costa del Sol.
Även gällande utbudet på barn-sidan kan kunderna snart förvänta sig vissa förändringar och nya designers.

Butikens nya namn och inriktning kommer att firas under festliga former, lördagen den 26 mars mellan kl. 10.00 – 17.00, med cava och tilltugg, samt 30 % rabatt på alla ordinarie priser under hela dagen.
Fia önskar alla gamla och nya kunder hjärtligt välkomna till nya "Fia i backen".

Plaza Baltasar Gracián 1, La Campana,Nueva Andalucía, tel: 952 81 65 12.

Exklusivt Widex-center på kusten

"Vi erbjuder en bättre livskvalitet till dem som har nedsatt hörsel. Att kunna höra korrekt är mycket viktigt för en själv, men också för omgivningen", säger audiolog Pepe Laza från Centro Auditivo Laza, det nya hörselcentret, som nyligen öppnat i Fuengirola.
Det ligger i samma lokaler som optikerna Òptica Laza, som hör till familjeföretaget, som har butiker i både La Cala de Mijas och i Fuengirola, och där syn och hörsel går hand i hand.

"Vi har valt att uteslutande arbeta med Widex, då det är en av världens bästa hörapparater", säger Pepe om det danska varumärket. Han fortsätter: "Med de nästan osynliga apparaterna kan man få tillbaka förlorad hörsel, så att alla ljud låter ganska naturligt igen. Det gäller framför allt samtal, men också musik, TV, telefon och andra ljud som vi har behov av att höra och njuta av".

Widex är en av världens ledande tillverkare av hörapparater och var de första med en 100 procentigt digital hörapparat till örat, liksom att de är ledande inom den revolutionerande trådlösa teknologin och designen av apparater, som är behagliga att använda. Widex grundades för över 50 år sedan och finns idag representerade i 100 länder.

Nu finns det också ett exklusivt center i området mellan Málaga och Marbella.

Centro Auditivo Laza har inrättat ett nytt, stort testrum, var kund-ernas hörsel testas. Det är helt gratis, och man är välkommen att prova en hörapparat i upp till två dagar, så att man själv kan känna hur det påverkar ens livskvalitet. Det ges upp till fem års garanti på apparaterna.

Ring och boka tid för ett hörseltest på tel: 952 261 120, eller titta in om du har vägarna förbi, Avenida Conde de San Isidro, snett mitt emot Fuengirolas gamla kommunhus.
Här ses Pepe Laza tillsammans med Esperanza i testrummet, som till vardags driver Òptica Laza.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.