Costa biz juni 2011

Officiell invigning av Banco Urquijos lokaler i Marbella
I maj bjöd Banco Urquijo in kunder och affärskontakter till en stor mottagning i samband med den officiella invigningen av det nya kontoret i Marbella, på Av. Ricardo Soriano 12. Fina ljusa lokaler, stilfull inredning och enkel design signalerar effektivitet. Banco Urquijo är en oberoende bank integrerad i Grupo Banco Sabadell med 14 kontor runt om i landet. Banco Urquijo har utsetts till ”Spaniens Bästa Privata Bank” tre år i rad i Euromoneys årliga internationella Private Banking-undersökning och dess fondportföljförvaltare har erhållit flera utmärkelser av den spanska finanstidningen Expansión.
Svenska Marie Berggren är genom sitt företag Spanienfonder S.L. agent för Banco Urquijo och hon tar hand om alla de skandinaviska kunderna.
Kontakta Marie Berggren för mer information.
E-mail: spanienfonder@jet.es. Tel: (+34) 952 766 995
Marie Berggren tillsammans med Banco Urquijos direktör, Guillermo Ayuso.

 

Restaurant Charme Café firar 1 år
Tiden flyger iväg och lördagen den 18 juni är det redan ett år sedan Charme Café öppnade upp sina portar. Med anledning av detta bjuder ägarna, Charlotte och Mehdi, in till mottagning på restaurangen i Centro Plaza, Nueva Andalucía, där de kommer att bjuda på läckra kanapéer och champagne. Alla är välkomna att fira mellan kl 19.00 – kl. 21.30. Kvällen kommer också bjuda på bra musik och professionell orientalisk magdans.
Samtidigt vill Charlotte och Mehdi passa på att tacka alla gäster och vänner för deras stöd samt alla de företag och privatpersoner som har hållit fester på restaurangen. Båda två hoppas nu på att det kommande året kommer att bjuda på lika många fester och evenemang, så att Charlotte kan fortsätta att utveckla sin kreativa ådra, när det kommer till dekorationer och sammansättning av menyer, placeringskort och andra små fina detaljer, medan Mehdi, med sin stora förkärlek till gastronomi, ser fram emot att kunna fortsätta laga läcker mat och välja ut de viner som speciellt passar till en utvald rätt.
Charlotte och Mehdi är också mycket tacksamma för all den goda respons som de har fått för restaurangens service, kvalitet, meny samt utbudet av viner. Parets lilla son, Anders, fyller också 1 år i juni, och det kommer också att firas. Han har tillsammans med restaurangen tagit emot många presenter från gästerna, vilket Charlotte och Mehdi verkligen värdesätter.
Restaurangen har dessutom fått en fin ny hemsida:
www.charmecafe.com, där man kan se menyn och de olika evenemangen som kommer att hållas under året. Charme Café finns också på Facebook.
Utsikten från Restaurant Charme Café är mycket omtyckt hos gästerna.
Mehdi, Charlotte och lilla Anders hälsar alla välkomna till restaurangens 1-års jubileum.

 

Få din spanska elräkning på svenska
Det går nästan inte att tro att det är sant. Evergreen Eléctrica är ett skandinaviskt elbolag som nu tar upp konkurrensen med de spanska bolagen. Det sker bland annat på grund av att så många är missnöjda med de existerande elbolagen i Spanien, som är svåra att kommunicera med om man inte talar spanska. Samtidigt finns det nästa inte en enda svensk som förstår den spanska elräkningen, först och främst för att den är mycket teknisk, men också, naturligtvis, för att den är på spanska.
”Vi erbjuder servicen som man är van vid i Sverige, på det språk som man känner sig bekväm med. Därför är elräkningen på svenska. Samtidigt är den gjord på ett enkelt och exakt sätt så att det är lätt att förstå vad som är förbrukning och pris. Vår hemsida är mycket användarvänlig, och där kan man alltid kontrollera sin förbrukning, se statistik för de senaste månaderna samt ändra sin information om det behövs. Om man föredrar personlig service kan man alltid ringa till vårt kontor, där vi talar svenska. En annan fördel är att kunden själv kan mäta sin elförbrukning. På det sättet kan man hela tiden hålla sig uppdaterad om sin förbrukning och riskerar inte att överaskas i form av en extraräkning, vilket ofta händer hos andra elbolag för att en mätning inte har gjorts på länge”, berättar Gert Uth från Evergreen Eléctrica. För ytterligare information, se: www.evergreen-electrica.com eller ring: 951 773 477.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.