Jag trodde att kniven var enda utvägen

Jag trodde att kniven var enda utvägen

Som många andra har jag ett ansikte som inte alltid motsvarar den åldern som jag känner mig vara i på insidan, särskilt inte i en miljö fylld med musik, fest och färger.
Tiden, åldern, min ibland (som min far säger) utsvävade livsstil sätter sina spår – även i mitt ansikte. Fina linjer kring näsa och mun, påsar under ögonen och rynkor i pannan – ja, och vi ska inte tala om den begynnande kalkonhalsen.
Allt detta trodde jag att man endast kunde bli av med genom botox, kirurgiska ingrepp eller helt enkelt bara genom att dra en papperspåse över huvudet – med en bild av Keanu Reeves på. Men nej, det finns faktiskt någonting annat som hjälper: Elsebeth Nybroe-Nielsen, som med sin alldeles speciella teknik har åstadkommit mirakel.
ENN-Care har visat sig fungera på mig. Flera gånger under den senaste månaden när jag har varit ute, när jag har nämnt att jag är igång med en naturlig ansiktslyftning, är de bästa kommentarerna som jag fått, de som har sagt att de har lagt märke till det och faktiskt trott att jag hade varit ”under botox-nålen”.

En vanlig grundbehandling hos ENN-Care består av sex behandlingar. Jag har just avslutat den sista och ska nu bara följa upp det var fjärde vecka.
De första två behandlingarna var roliga, jag kommer speciellt ihåg Oasis-effekten som jag upplevde. Det ska nämnas att behandlingen genomförs helt och hållet genom en speciell massage som Elsebeth utför, inga nålar eller skalpeller. Men som sagt: Oasis-effekten de första två gångerna upplevde jag speciellt i områdena kring näsa och kinder. När Elsebeth masserade lät som när man sticker fingrarna i en bit grön oasis. Jag kunde faktiskt känna hur spänningarna i ansiktet lossade, och allting kändes lite lättare.
Var och en av de sex behandlingarna har deras huvudområden, och speciellt behandlingen med fokus på panna och ögon gav verkligen resultat. Plötsligt var mina rynkor i pannan mindre synliga och de små rynkorna vid ögonen var också, om inte försvunna så reducerade. Det anmärkningsvärda med effekten i pannan var att jag faktiskt i efterhand har blivit mer medveten om hur jag använder mitt ansikte. Jag har blivit mer varsam med att rynka pannan åt allt som jag ser och hör, då jag ju faktiskt kan se att det inte är det bästa för mitt ansikte. Att jag sedan är glad att jag kan rynka pannan åt vad jag vill är en annan sak – åtminstone är mina muskler inte bedövade av Botox.

Många av oss tränar vår kropp varje dag, aktiverar våra muskler och försöker att leva hälsosamt, i den mån det går. Så varför inte också göra någonting för ansiktet? Det som verkligen överraskade mig hos ENN-Care var hur ansiktsmusklerna lätt men bestämt kan aktiveras, lossas, och massagen ger en bättre blodtillförsel, som i sin tur också bidrar till en finare och spänstigare hy. Andra effekter som jag också uppmärksammat är att de många spänningarna som jag hade runt mina ögon har försvunnit. Jag har fortfarande huvudvärk lite då och då, men det där dagliga lilla ”molandet” runt ögonen är borta. Jag ser redan fram emot att återvända om fyra veckor, när jag ska få en uppföljningsbehandling. Då tror jag att det är pannan och linjerna vid näsan som Elsebeth kommer att fokusera på.

Blir du sugen på att prova?
Nu under oktober har ENN-Care ett introduktionserbjudande och du kan få en provtimme för endast 40 €. Då kan du själv uppleva effekten och det välmående som skapas när man får en naturlig ansiktslyftning.

Av ENN Care

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.