COSTA BIZ februari 2012

God sömn och mycket mer
Det är många saker som är viktiga i livet, men en av de mest grundläggande är att säkra sig en god sömn. Därför bör du välja både kuddar och täcken av hög kvalitet samt kombinera dem med härliga sängkläder vävda av t ex egyptisk bomull. Så, din goda sömn kan med succé börja hos Yorkshire Linen.
När du kommer in till Yorkshire Linen befinner du dig mitt i av ett Shangri-La med allt som
hjärtat drömmer om med kuddar och täcken som kan ge dig en skön natts sömn. Härliga sängkläder i alla storlekar, färger och mönster, med eller utan spets, till enkel- eller dubbeltäcken och med matchande lakan och prydnadsdynor.
Men hos Yorkshire Linen finns det mycket mer: fina gardiner, dekorationsartiklar, saker som du kan använda i köket samt handdukar och inredningsartiklar till ditt badrum. Här finns det mycket som du kan glädja dig själv med, men även saker som du kan glädja andra med. Så letar du efter den perfekta födelsedagspresenten, bröllopsgåvan eller bara en vardagsöverraskning till personen du håller av, ja, då finns det ett stort utbud av idéer och inspiration hos Yorkshire Linen. Utöver det, med mottot: ”Vi gör din bostad till ett hem” står personalen redo till att hjälpa dig med att förverkliga dina idéer och drömmar, så att du får det precis så som du vill ha.
Yorkshire Linen hittar du precis bakom shoppingcentret Myramar II, Avenida Andalucía Nave 3, bakom LIDL. Parkeringsmöjligheterna är bra, och Steph och Julie, samt deras professionellt välkvalificerade medarbetare ser fram emot att hälsa dig välkommen. Tel: 952 197 577.
www.yorkshirelinen.es
e-mail: info@yorkshirelinen.es
 

Frisk, silkeslen hud hos ENN Care
Om du ännu inte har provat en naturlig ansiktslyftning så är det kanske dags att skämma bort ansiktet och ta en sväng förbi ENN Care. Elsebeth Nybroe-Nielsen har öppnat sin nya klinik i närheten av Marbella i fina lokaler på Marbella Golf & Country Club (precis vid sidan om Hospital Costa del Sol). Med en behandling hos ENN Care kan du få ett friskare och yngre utseende och en vacker utstrålning. Samtidigt finns nu en helt ny, unik hudvårdsserie utan kemikalier att köpa hos ENN Care – och till bra pris!

Elsebeth berättar att den nya hudvårdsserien är gjord på fina, naturliga produkter av hög kvalitet. På grund av det verkar produkterna ögonblickligen. Produkterna absorberas lätt av huden och den känns genast frisk och silkeslen. Hudvårdsserien är framställd utifrån den nyaste teknologin baserad på Ayurveda och TCM (Traditional Chinese Medicine). Den största nyheten är Activcell Emulsion, som innehåller små naturliga partiklar som tränger in i huden och på så sätt förs hudvårdsprodukternas innehåll ned i de djupliggande hudlagren.

Likaså kan man med Microcell Emulsion beskydda och behandla huden på en och samma gång. Tekniken gör det möjligt att kapsla in fukt i huden så att man uppnår ett perfekt resultat. Alla produkterna är märkta med sista försäljningsdatum och är analyserade och testade hos Dartsch Scientific GmbHm det tyska institutet för cellbiologi.

Elsebeth fortsätter att berätta att den nya hudvårdsserien varken är mer eller mindre färgad än naturen själv, men att den verkar aktivt och utan påverkan på varken hud eller miljö.
För mer information om naturliga ansiktslyftningar och de naturliga hudprodukterna, kontakta Elsebeth Nybroe-Nielsen på: 663 048 477.
Mail: elsebeth@enncare.com, www.enncare.com.

 

Event i Anni’s Vitalshop
Dennis Gore eller ”Dennis the Chemist”, som han även kallas, är utbildad farmaceut och har under 40 år specialiserat sig inom komplementär medicin. Han är regelbundet med i både radio och på tv i England, där han medverkar i program som fokuserar på ämnen inom komplementär – alternativ – och läkarordinerad medicin.

Utöver att Dennis regelbundet medverkar i aktuella hälsodebatter håller han även föreläsningar för läkare, farmaceuter och andra inom hälsosektorn. Han är faktiskt lite av en lokal kändis som har intervjuats av en rad kända värdar som t ex Julie Goodyear och George Hamilton. Människor kommer från när och fjärran för att få rådgivning kring allt från astma till zinkbrist.

I Anni’s Vitalshop är vi så lyckligt lottade att vi får Dennis Gore på besök. Ni kan själva träffa honom i butiken i Los Boliches måndagen den 20 februari mellan kl. 10-14, samt samma tid tisdagen den 21 februari i butiken i Euromarket, Mijas Costa.

 

Nyinvigning och Öppet Hus i Centro Plaza
Swedbank Private Banking och The Real Estate Agency Marbella bjuder in gamla och nya kunder samt nyfikna till nyingivning och öppet hus i sina lokaler i Centro Plaza onsdagen den 15 februari från klockan 17.00.
Sedan några år tillbaka har Swedbank Private Banking sitt kontor på övervåningen i Centro Plaza, Nueva Andalucía, och nu är det alltså dags för The Real Estate Agency, Marbella, som tidigare hade sina lokaler på Golden Mile, att flytta in tillsammans med banken. Dessutom öppnar man samtidigt ett försäljningskontor i Centro Plaza – på bästa läge i gatuplan.
Under nyinvigningen kommer bland annat The Real Estate Agency/Fastighetsbyråns styrelseordförande från Sverige, Per Johnler, att inviga de nya gemensamma lokalerna och hälsa gästerna välkomna. Kent Schanke, Swedbank Private Banking, finns också på plats tillsammans med Atso Järvinen, ägare av The Real Estate Agency Marbella, som kommer att presentera sin personal.
Både Kent Schanke och Atso Järvinen ser nu fram emot det mervärde som skapas för kunden då företagens olika men ändå sammanhängande verksamheter; fastighetsköp, private banking och finansiering, kommer närmare varandra.

 

Private Banking – en personlig affär
Handelsbanken är en av nord-ens ledande banker och har verksamhet i 22 länder med totalt 744 lokala bankkontor. I nyhetsbyrån Bloombergs senaste undersökning utsågs vi till en av värdens starkaste banker, något som vi är mycket stolta över (Undersökningen publicerades i maj 2011 och Handelsbanken utsågs då till världens näst starkaste bank). Vår grundfilosofi är personlig närvaro och personlig kontakt, därför har vi funnits i Marbella sedan 1989.

Vårt erbjudande
För att kunna erbjuda dig bästa möjliga rådgivning utgår vi alltid från dina planer och behov, drömmar och förväntningar. Våra rådgivare tar sig tid att göra en noggrann kartläggning av din ekonomi och tar inga genvägar för att hitta den lösning som passar dig bäst.
Som kund i Handelsbanken får du mer än bara kvalificerad förmögenhetsrådgivning. Din personliga rådgivare är nyckeln till bankens samlade specialistkompetens, gällande allt från juridik och skatterådgivning till försäkringar och företags-överlåtelser. Hos oss får du även kontinuerlig uppföljning efter dina behov.
Hej, jag heter Catharina Claezon och arbetar som förmögenhetsrådgivare på Handelsbanken. Jag har varit i branschen sedan 1999 och är idag stationerad på vårt kontor i Luxemburg. Låt oss träffas på kontoret i Marbella för ett förutsättningslöst möte, för att se vad vi kan göra för dig och din ekonomi.
Vänliga hälsningar Catharina Claezon

Välkommen till Handelsbanken Marbella.
Centro Plaza, Officina 2, Avda. Manolete 1, E-29660 Nueva Andalucia, Tel +34 952 817 550,
www.handelsbanken.es
 

 

Kosmetolog i nya lokaler
Nana Norrbom, som under fem år har haft sin skönhetssalong hos Frisør Bibi i Puebla Lucía, börjar det nya året med att flytta till egna lokaler som ligger lite längre ned på samma gata som Frisør Bibis salong.
”Jag är väldigt glad över att få ha varit hos Bibi, men nu är tiden inne för att få lite mer plats”, säg-er kosmetolog Nana Norrbom, som har inrättat sin nya salong med fin inredning och vackra färger. ”Jag var i behov av någonting helt nytt och jag hoppas att mina kunder ska känna sig riktigt välkomna och bekväma i de nya lokalerna. Det är inte bara nya lokaler, utan nu under våren får salongen också in skönhetsnyheter från bl.a. Sothys, lätta krämer och fina färger i säsongens make-up kollektion. Jag kommer naturligtvis även att fortsätta med semi-permanent make-up, som har visat sig vara mycket populärt – och det gäller både bryn, eyeliner och läppar.
Nana firar det nya med en mottagning lördagen den 11 februari mellan kl. 13 och 16, då det kommer att serveras goda, feminina tilltugg och champagne.
”Jag ser framemot att visa upp min nya skönhetssalong för både fasta och nya kunder”.
Under mottagningen ges det 10 % rabatt på bokningar av ansiktsbehandlingar och på hudvårdsprodukter samt make-up, men man är naturligtvis redan nu välkommen att ringa och boka tid för en ansiktsbehandling per tel. 610 716 048.

Alla är välkomna till mottagningen den 11 februari kl. 13-16 på Calle Maestra Angeles Aspiazú, Edif. Navas 1 i Puebla Lucía, Fuengirola.
 

Helle Hollis fyller 30
Den 16 februari firar den danska biluthyrningsfirman Helle Hollis Car Rental 30-års jubileum. Företaget startades i Benalmadéna 1982, då med en blygsam flotta på bara tio bilar och verksamheten sköttes från grundaren Holger Helles privata bostad. Allt eftersom åren gått har antalet bilar ökat explosionsartat och idag uppgår de till hela 900 stycken. Allt eftersom åren gick blev den privata bostaden för liten och verksamheten fick flyttas till ett huvudkonto, som idag är beläget mitt emot Málagas flygplats. Man hittar även en filial i Hotel PYR i Fuengirola.

Personalstaben har naturligtvis även den vuxit under årens lopp. I den blyga starten hade företaget endast två anställda – au pairen Susanne Lago Mortensen och trädgårdsmäst-aren Antonio Rueda, vilka även de kan fira 30 år i företaget samtidigt. Idag har företaget hela 35 anställda i den dygnet-runtbemannade verksamheten varför det är en stolt chef som ser tillbaka på företagets första tre framgångsrika decennier.

”Helle Hollis har med sina 30 år på kusten alltid kännetecknats av kvalitetsbiluthyrning med personlig service”, säger administrationschefen Hans Hugo From i samband med jubileet. ”Vi har alltid varit först med nyheter inom branschen, som t ex vår unika Home Owners’ Club. Medan många andra har gått prisnedsättningsvägen så har vi valt den andra vägen”.

Mer än biluthyrning
För att skapa ett mervärde för sina kunder har Helle Hollis testat sig fram med en rad olika åtgärder, som inte alltid har ett direkt samband med biluthyrning. I receptionen kan du t ex skriva ut ditt boardingkort och väga din väska. Som Home Owners’ Club-medlem kan du få många fördelar hos både Helle Hollis, på restauranger, golfbanor och i butiker, liksom att du nu även är möjligt att hyra ut din bostad, helt gratis, genom: www.hellehollis.com.

Det senaste kunderbjudandet gäller under jubileumsveckan 13 – 19 februari. Då får du nämligen en flaska cava när du hyr bil hos Helle Hollis.

”Vi vill gärna skåla med och för kunderna. Samtidigt vill hela Helle Hollis-gänget tacka alla våra lojala kunder och klubbmedlemmar för att ha skapat förutsättningarna för detta jubileum”, avslutar Hans Hugo From.

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.