”Kan Jang” – Effektiv hjälp mot förkylning och ett godkänt naturläkemedel

”Kan Jang” - Effektiv hjälp mot förkylning och ett godkänt naturläkemedel


Kan Jang är ett godkänt naturläkemedel baserat på extrakt från läkeörten andographis paniculata och rysk rot, som är kända för deras lindrande och stärkande effekt. Tillsammans har de visat sig vara speciellt bra för behandling av vanliga förkylningssymptom, som varje år drabbar många människor och kostar näringslivet och det den offentliga sektorn ett stort antal sjukdagar.

Effekten har dokumenterats i flertalet kliniska studier. Under de senaste åren har det genomförts 12 jämförande kliniska studier med Kan Jang. Över 1 600 människor har deltagit i undersökningarna, och alla studier har offentliggjorts i erkända vetenskapliga tidsskrifter. Resultaten har enbart varit positiva.

I en läkarkontrollerad undersökning med två testgrupper lindrades Kan Jang-gruppens förkylningssymptom dubbelt så snabbt som kontrollgruppens. I en annan kontrollerad undersökning minskade förkylningsobehag i hals och näsa markant redan efter två dagar i gruppen som fick Kan Jang jämfört med gruppen som fick placebopreparat. En lång rad andra undersökningar har visat liknande positiva resultat. Tack vara innehållet av rysk rot motverkar Kan Jang den trötthet som ofta förknippas med en förkylning. Det allmänna välbefinnandet ökar och du känner dig snart pigg igen. Redan efter 2-3 dagar börjar förkylningssymptomen att avtar. Energin och humöret återvänder och du blir snabbt i form att återuppta ditt arbete.

Kan Jang bör intas så snart man känner av förkylningssymptom. Dosering är fyra tabletter tre gånger om dagen. Bör ej intas av barn under 12 år. Effekten är snabb, så en burk med 100 tabletter räcker gott och väl till en kur.

Kan Jang kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.