Costabiz april 2013

Ny inredningsinspiration hos The White House
Det är nu lite över ett år sedan som svenska Christina White öppnade inrednings- och möbelbutiken The White House på The Golden Mile i Marbella. Tiden har flugit iväg och butiken har gjort succé långt över Christinas förväntningar. Majoriteten av kunderna är fortfarande skandinaver, som är överförtjusta över butikens stil. Inspirationen hämtas huvudsakligen från de skandinaviska länderna, men även från Paris och kusten här i Spanien.
The White House har nyligen gjort om lite i butiken och kan nu erbjuda en ny möbelkollektion i mjuka färger, vari eleganta och rustika detaljer står sida vid sida. Som någonting nytt introducerar Christina White nu det norska möbelmärket Slettvoll, som är internationellt känd för sin höga kvalitet och moderna, stilrena design.
Christina White lägger stor vikt på att hitta få men speciella kollektioner, som hon vet faller skandinaverna i smaken. Därför reser hon till Paris för att gå på mässa två gånger per år, där de alltid presenterar de senaste trenderna. Samtidigt använder hon lokala företag till tapetsering av möbler, målning och brukskonst mm, som hon menar ger en extra rustik stil.
Christina har varit aktiv inom inredningsbranschen i mer än 15 år, men det var först förra året som hon tog steget och öppnade en egen butik. ”Jag är enormt glad över succén som jag haft under det senaste året. Jag känner att jag har hittat helt rätt i mitt val av design, och att skandinaverna alltid lyckas hitta just den stil som de tycker om i min butik. Många saker gör jag själv i min lilla verkstad, i butikens bottenvåning. Därför finns det heller nästan inga gränser för vad jag kan göra för mina kunder”, säger Christina.
Besök The White House i Real Marbella, nästan mitt emot Marbella Club eller ring: 952 902 613 eller 620 055 för mer information.

 

Hitta din drömbostad i solen hos Obsido Estates
Mäklarfirman Obsido Estates, som är känd för sin breda erfarenhet och stora kännedom kring bostadsmarknaden i Spanien, har nyligen öppnat ett kontor i Elviria. Bakom Obsido Estates står en internationell och mycket professionell grupp vari alla har de kvalifikationer som krävs för att ge rätt service till de ytterst kvalitetsmedvetna skandinaviska kunderna.
Obsido Estates är specialisera på både köp och sälj av bostäder och butikslokaler, och så har de också en omfattande personlig kundservice.
Obsido Estates täcker hela kusten och har bostäder och butikslokaler i alla prisklasser, dock alltid med krav på att de objekt som läggs ut på marknaden uppfyller Obsido Estates kvalitetskrav.
Bakgrunden till öppnandet av det nya kontoret i Elviria är den nuvarande situationen på bostadsmarknaden. Bostadspriserna har nu äntligen stabiliserats och ligger nu på en förnuftig nivå och efterfrågan på bostäder är stigande. Samtidigt är utbudet av fina bostäder stort.
Obsido Estates marknadsför inte bara sina objekt här på kusten utan använder sig även av utländska medier. Nyligen arrangerade Obsido Estates ett evenemang i Norge i samarbete med Taurus Finans med fokus på den spanska fastighetsmarknaden.
Om du är intresserad av att köpa en bostad Costa del Sol och få så mycket som möjligt för pengarna ska du kontakta Obsido Estates.
Obsido Estates kan dessutom erbjuda övernattning på två av företagets hotell, OH Marbella Inn eller OH Diana Park, i samband med resor för att se på bostäder. Obsido Estates slogan är ”Glada köpare, glada säljare”, så om du vill vara i samma situation så kontakta Obsido Estates på tel. +34 951 08 79 79 eller besök: www.obsidoestates.com.

 

Fashionvilla firar åtta år med mode i särklass
I februari firade Fashionvilla deras åttaårsjubileum och från hela världen kom gäster för att fira denna dag tillsammans med Julia Rep, innehavare av Fashionvilla. Alla kunder fick fina gåvor och de njöt av goda kanapéer och drinkar tillsammans med dagens födelsedagsbarn, Fashionvilla. Senare visades en snyggt arrangerad modevisning där de inbjudna kunde njuta av de nya vår- och sommarkollektionerna.
Våren och sommaren 2013 bjuder på nya fina former, sofistikerade stilar och spännande kombinationer av passformer, design och material. Denna sommar kommer modeentusiaster kunna visa sitt mod med nytänkande mönster, lappar och vågade print där fantasifulla exotiska blomstermotiv står i fin kontrast mot modets djuriska sida med pyton- och leopardmönster.
Fashionvillas kollektion är både vågad och vild men med utgångspunkt i det eleganta och stilrena. Det gör att kunderna enkelt kan hitta vad de letar efter, naturligtvist väl guidade längst modets väg av Julia Rep. Fashionvilla i Elviria är ett måste för modeentusiaster ”Fashionvilla makes your fashion dreams come true”. Tel. 952 850 501.

 

Max Beach – nytt namn och extra fokus på skandinaver
Vår- och sommarsäsongen på strandrestaurangen Max Beach vid Riviera del Sol öppnar i år med ett nytt namn – Chez Max – samt med extra fokus på den skandinaviska publiken på kusten.
Chez Max är en favoritrestaurang för många nationaliteter, men särskilt skandinaverna har alltid tyckt om restaurangen och det perfekta läget intill havet. Därför har skandinaverna utgjort en betydande del av restaurangens gäster under det senaste året och de första månaderna 2013 visar tecken på att Chez Max har hamnat på listan över skandinavernas favoriter på kusten.
Chez Max, som kan klassas som en finare restaurang, lockar både barnfamiljer, familjer och vänsammankomster, även om priset är lite högre.
Priset speglar det utsökta valet av rätter med allt från fisk till kött och sallader. I köket används alltid färska råvaror av högsta kvalitet för att kunna garantera en hög gastronomisk nivå.
Den nya säsongen bjuder även på nyheter. Varje söndag serveras en läcker brunchbuffé med allt som hjärtat begär och söndagen den 14 april kl. 13.00 arrangerar Chez Max en alldeles speciell brunchbuffé för skandinaver. Då går det även att välja mellan tre olika huvudrätter. Priset per person är 30 euro. Bordbeställning ska göras via hemsidan: www.chezmaxrestaurant.com, senast den 12 april innan kl. 18.00.
Ring eventuellt även till: 952 932 780.

 

Unioptica tömde gatorna
Det var som om alla skandinaver hade bestämt sig för att ta vägen förbi Unioptica lördagen den 23 februari för att önska Claus Bentkjær och hans team grattis och lycka till med den nya butiken på Avda. Jesus Santos Rein i centrala Fuengirola. Festen började kl. 14.00 och med nordisk punktlighet anlände de första gästerna exakt på klockslaget, och sedans fortsatte människor att komma och gå under hela eftermiddagen.
Det var en fantastisk stämning och många stannade hela eftermiddagen. Claus Bentkjær njöt av dagen, minglade med alla, fick presenter, blommor, vin och andra gåvor som vänner, affärskontakter och många glada kunder hade tagit med sig. Cateringuppgiften hade lagts i händer på Helle Barlebo från Chili Gourmet till besökarnas glädje och kl. 15.00 kom till och med jultomten på besök. Klädd i rött, med ett rungande ho-ho-ho räckte han över sin personliga gåva till Claus Bentkjær. Det var ett lite vemodigt ögonblick då det var jultomtens, Bent Friss, sista uppdrag. I sitt tal till Claus Bentkjær tackade han för det stöd som Unioptica gett under de senaste sex åren till jultomtens årliga besök på barnsjukhuset i Málaga.
Claus Bentkjær och hans team var mycket glada för den stora uppslutningen och vill tacka alla som kom till den officiella invigningen av butikens nya lokaler.

 

Nya bilar hos Costabiler
Costabiler har precis fått sin första leverans av den nya Peugeot 208 Hdi (diesel) 5-dörrars. De nya bilarna har köpts in då många kunder saknade en liten kompakt bil med en snål och kraftig dieselmotor. Detta har självklart Costbiler tagit hänsyn till.
Mittemot bryggeriet San Miguel hittar man Costabilers nya kontor, endast tre minuters bilväg från de olika terminalerna på flygplatsen. Kontoret är öppet dygnet runt 365 dagar per år och deras minibussar pendlar mellan kontoret och terminalerna i ett fast schema för att hämta och lämna kunderna. Det är både kunder som hyr hos Costabiler, men även BlueCats parkeringskunder. Inne på flygplatsparkeringen de har även batterivård till deras ”Inomhus Silverabonnemang”. Det innebär att en batteriladdare håller bilens batteri i toppform – även vid längre tids parkering. Utöver det har BlueCat fått en ny, förbättrad hemsida som tar hänsyn till surfplattor och smartphones och det gör att det blir ännu lättare att boka flygplatsparkering.
Liksom varje år rekommenderar Costabiler och BlueCat Parking att både deras parkeringskunder och bilhyrningskunder gör sina bokningar i god tid för att säkra sig det bästa priset/önskade bilgrupp.  Tel. + 34 952 105 700, www.costabiler.dk.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.