Professionellt team med känsla för köp och sälj samt uthyrning
Nordica Sales & Rentals i Nueva Andalucía, bara ett stenkast från Los Naranjos Golf, är utan tvivel en tungviktare i mäklarbranschen på kusten. Med inte mindre än 20 år på fastighetsmarknaden, ett stort utbud av bostäder både till salu och för uthyrning samt specialiserade i Nueva Andalucía, har Nordica Sales & Rentals någonting för alla smaker. Anna-Lena och Peter Rosen står bakom företaget som startades i Aloha, och som därefter flyttat till Puerto Banús, och som nu finns i Nueva Andalucía. Fram till 2008 låg fokus på köp och sälj av bostäder, men 2008 etablerade Anna-Lena en uthyrningsavdelning, som sedan dess har kommit att bli en stor succé.
Det kan vara en utmaning att hitta den perfekta bostaden i Marbellaområdet. Det finns tusentals bostäder på marknaden och det kan vara svårt att hitta just den bostad som motsvarar de önskningar och behov som köparen har. Men här kan Nordica Sales & Rentals hjälpa till. De handplockar några få, men noga utvalda bostäder som har de karaktäristiska egenskaper som kunder efterfrågar.
En av orsakerna till att Nordica Sales & Rentals nått så stora framgångar under de senaste 20 åren grundas bland annat i företagets mycket oformella atmosfär. Den smittar av sig på kundmöten, i kontakten med säljare m.m. samt skapar en härlig miljö. Samtidigt är Nordica Sales & Rentals experter i Nueva Andalucía och vet vilka områden som faller vilka kunder i smaken.
Sist men inte minst strävar de alltid efter att skapa ett oformellt, men ändå professionellt förhållande till kunden, vilket i sig skapar den ömsesidiga tillit som är nödvändig vid bostadsköp.
För mer information om Nordica Sales & Rentals se: www.nordicarentals.com, eller ring: 952 811 552.

 

BoConcept tar Urban Design ett steg längre
Möbelkedjan BoConcept och tillverkaren av Smart-bilen, som båda är kända för sin innovativa urban design, har nu tillsammans skapat stilen ”Smart fortwo BoConcept signature style” med en matchande kollektion av möbler och tillbehör. Men vad har en möbeltillverkare och en biltillverkare gemensamt? Svaret är enkelt; allt.
Idén om samarbete är inte så tokig då båda företagen lägger stor vikt på att finna de bästa lösningarna inom urban design. Smart-bilen har alltid varit ett exempel på livet i storstan – urban living – och representerar en fin och funktionell design. Trots stilartens brist på plats är både BoConcept och Smart bra på att utnyttja den plats som finns, utan att kompromissa med varken kvalitet eller design. Kundgruppen hos BoConcept och Smart söker personliga lösningar där det finns plats för den enskilda att utvecklas.
Designteamen hos BoConcept respektive Smart har arbetat nära varandra i utvecklandet av ”Smart fortwo BoConcept signature style” och den nya Smartsville kollektionen av möbler och tillbehör. Huvudfokus har legat på att göra livet färgrikare och mer avslappnat, även om man bor i en stor stad. Med Smart-bilen kommer man hem säkert och när man kommer innanför dörren tar BoConcept över med sina behagliga och läckra urban designmöbler.
Det är inte sista gången som BoConcept ingår ett samarbete med en biltillverkare. Nutidens bildesign kommer utan tvivel att inspirera framtida möbelkollektioner både gällande teknologi, material och idéer till former och funktionalitet.
För mer information om BoConcepts nya kollektion, besök butiken på Mijasvägen mellan Fuengirola och Mijas, eller ring: 951 242 092.

 

Ucan2 España – söker ambitiösa säljare
För ca två år sedan öppnade Ucan2 España upp dörrarna till sitt nya, moderna kontor i Puerto Banús. Här välkomnar nu Ucan2 nya medarbetare, norrmän och svenskar, som kommer att arbeta mot den norska marknaden med försäljning av varumärket NetCom (Telia Sonera).
Arbetstiderna och mentaliteten på kontoret är skandinaviska och stämningen är god och energisk. Filosofin på kontoret är att teamet alltid hjälper varandra om det skulle uppstå frågor, så man behöver aldrig känna att man står ensam.
”Det är viktigt för mig som chef, och för alla medarbetare, att vi är ett sammansvetsat team som har roligt tillsammans”, säger Atle Severinsen, chef på Ucan2 España och fortsätter: ”Nu söker vi alltså fler säljare till vårt kontor i Puerto Banús. Vår drömsäljare är den som alltid vill ligga på topp och som är pengamotiverad. Och är du dessutom morgonpigg, stabil, har ett ungt hjärta och en vuxen arbetsprofil är det dig vi söker”.
Hos Ucan2 får du en garantilön samt provision och Atle uppskattar att så många som 70 % lyckas tjäna riktigt mycket och säger att det inte finns någon gräns för hur mycket man kan tjäna.
Ucan2 är en av Norges största förhandlare inom mobil och bredband och levererar mer än 20 000 nya mobilavtal och förvaltar över 30 000 kunder om året. Förutom kontoret i Puerto Banús har de även avdelningskontor i bl.a. Oslo, Drammen, Trondheim och Bergen.
Känner du igen dig i personbeskrivningen ovan och tror att du skulle passa säljteamet på Ucan2 España? Skicka då din ansökan med CV till: jobb@uc2b.no.
Vill du ha mer information är du välkommen att ringa: +34 952 815 153.

 

Vår hos Nina B. Fashion Boutique
Om du inte redan har upptäckt Nina B. Fashion Boutique, så är det hög tid nu.
Nina B., belägen i Nueva Andalucía, är en liten juvel ibland modebutiker på Costa del Sol. Här hittar du det mesta av det senaste inom mode. I deras fint handplockade kollektioner hittar du märken som nyligen prisbelönta superheta Hunkydory, Hollywood stjärnornas favorit – bohemchica Gypsy05, etnisk inspirerade Odd Molly, MiH Jeans med en passform ”Made in Heaven” och fler favoriter som Mes Demoiselles, Twenty8Twelve och danska Custommade.
Nytt för säsongen är Bali inspirerade Rabens Saloner, italienska Ella Luna och franska Beija. Alla tre med huvudfokus pâ klänningar.
För dig som letar efter någonting ”litet under” är ett bra tips amerikanska Hanky Panky. Otroligt sköna och sexiga underkläder.
Missa inte deras fina ballerina skor från Yosi Samra eller flip flopens Rolls Royce, superexklusiva Tkees.
Nina B. har även ett gott urval av accesoarer, bland annat läderväskor från italienska Campomaggi, klockor från Triwa och smycken från Antonio Ben Chimol och La Mome Bijou.
Förutom kläder och accesoarer kan du även hitta fina presentartiklar som Voluspa. Fantastiskt väldoftande, handgjorda ljus i vackra förpackningar.
Nästa gång du har vägarna förbi så titta in på Nina B. Du blir inte besviken.

 

Svenska TV-kanaler utan flimmer
När vi bodde i Sverige var vi vana vid att TV-kanalerna poppade upp i bästa kvalitet när vi satt på TV:n. Men så var det inte i Spanien förr i tiden. Leverantörerna av svensk TV var få och produkten inte alltid av bästa kvalitet. Dessutom riskerade man att leverantörerna försvann från en dag till en annan utan att betala tillbaka för abonnemanget man hade hos dem. Som tur är har Spanien utvecklats och nu blivit ett modernare land var man kan ta emot svenska TV-kanaler utan att behöva vara rädd för att leverantören helt plötsligt stänger sin service.
Det svenskägda företaget TD Sat & Sound, som fram till 2011 fräst arbetade med satellit-TV är nu en stark leverantör av svenska och engelska IPTV TV-kanaler i Spanien. I samarbete med ett danskt företag erbjuder TD Sat & Sound svensk Box-TV, som garanterar en stabil mottagning av både svenska och engelska TV-kanaler. TD Sat & Sound har ett direkt samarbete med officielle TV-leverantörer i Sverige och England och får därför bra rabatter som sedan erbjuds kunderna. Samtidigt betyder det att alla rättigheter och villkor är i ordning, precis som när man tar emot TV-kanalerna i Sverige och att konceptet är EU-godkänt.
Lösningen kanske låter dyr, men man betalar faktiskt bara ett par euro extra i månaden för att få garantin att leverantören fortsätter att leverera den service man köpt. Någonting som inte alltid garanteras idag.
Utöver ett stort utbud av TV-kanaler erbjuder Box-TV ett grundpaket med möjligheten att välja flera tilläggskanaler samt catch-up funktionen, med vilken man kan spela in sändningar man inte har tid att se.
Läs mer om de många möjligheterna som finns med Box-TV på hemsidan: www.box-tv.se. För en icke bindande offert kontakta Tomas Davidsson på tel. 606 66 13 44. https://www.facebook.com/Tdsatandsound.

 

Anni’s Vitalshop utökar med ytterligare en butik
Anni’s Vitalshop har öppnat en ny butik i det finska centret Centro Finlandia som ligger på Avd. Los Boliches 4, i lokalen där designbutiken Marimekko tidigare höll hus. Den nya butiken är nummer fem i den danskägda hälsokostbutikskedjan Anni’s Vitalshop, grundad av Anni Dahms.
Butiken i Centro Finlandia har öppet vardagar 10-16 och lördagar 10-14.
Anni’s Vitalshop har sedan mars 1994 specialiserat sig på kvalitetskosttillskott, ekologiska matvaror och personlig vård.
Hos Anni’s Vitalshop läggs det stor vikt på att vara väl uppdaterad inom de senaste trenderna på marknaden i kombination med en bra, vänlig och professionell service.

 

Clínica Dental Escandinava – Fuengirola implantatcenter
Som någonting nytt har Clínica Dental Escandinava just fått en 3D-scanner. Den används speciellt för patienter som har förlorat tänder, har lösa tänder eller en protes som inte sitter som den ska och som kanske överväger de så kallade tandimplantaten.
”Den nya 3D-scannern är det bästa sättet för planering av säker och förutsägbar kirurgi. På kort tid ges en exakt bild av dina tänders och käkens tillstånd, så att vi meddetsamma kan ställa en korrekt diagnos och föreslå en hållbar behandlingsplan med eventuella implantat och bryggor, samt ge dig ett förslag på en totallösning”, säger tandläkare Keld Overgaard.
Scanningen ger en tredimensionell bild som kirurgen kan studera från alla vinklar och i alla storlekar. Bilderna visar tydligt om det finns nog med plats i käkbenet eller om det eventuellt först behövs transplantation av ben eller läggas in konstben. De visar även var nerverna ligger i förhållande till tandrötter och man kan noga mäta avståndet så att implantat kan sättas in exakt. Med konventionell röntgen kan strukturer skjutas/läggas in över varandra medan man med 3D kan skilja dessa strukturer åt då man kan se hur de ligger i förhållande till varandra. Denna information är särskilt användbar i samband med kirurgi, och även med implantatbehandlingar.
Ytterligare en fördel för patienten är att man slipper de obehagliga plåtarna som placeras i munnen vid vanlig röntgen, och scanningsinspelningen tar bara en minut.
Den nya 3D-röntgenscannern har speciellt visat ha stora fördelar vid operationer och implantatarbete, men kan även användas till att planera särskilt svåra rotbehandlingar och för att värdera strukturer eller avvikelser (tumörer) i bihålorna. 3D-scannern, som är en ConeBeam CT scanner (CT=computed tomography), kan även mäta bentätheten, vilket kan användas till att värdera kvaliteten (skör/hård) av skelettet och därmed estimera nödvändig läkningstid efter en implantatbehandling.
”3D-scanningarna ger patienterna mycket större säkerhet och mer förutsägbarhet för utfallet av behandlingen, grundat på den ökade mängd information som fås innan man börjar behandlingen. Utöver det är strålningsdosen 75 % mindre med digital teknik vid röntgeninspelningarna varför du idag bara får 25 % av vad du fick tidigare. Då det finns så få av dessa 3D-scannrar på kusten kommer vi att erbjuda och rekommendera våra tandläkarkollegor i området att genomföra 3D-scanningar av deras patienter hos oss. Man får då en CD som kan visas till den behandlande tandläkaren”, säger Keld Overgaard.
Se: www.clinicadental.eu och få mer information.

 

Tre härliga dagar med vin
Golf och Vinos bjöd mellan 26 – 28 januari in till storstilad vinprovning och bodegaägare från Spanien, Frankrike, Italien, Chile, Nya Zeeland, Argentina och Sydafrika, samt whiskyproducenter av den bästa skotska whiskyn reste till Mijas Costa för att visa upp sina produkter. Lisbet Jønis och Dan Olsson hade förvandlat hela första våningen i deras vinbutik till en stor vinprovningslokal. De cirka 500 gästerna utrustades med varsitt glas när de kom så att de kunde börja smaka sig igenom de många goda vinerna. Rödvin med karaktär, fruktiga vitviner, dessertviner och mycket mer. På de utdelade listorna kunde gästerna själva skriva ned vilka viner som var deras personliga favoriter. En lista som kom till hands när det därefter skulle köpas in till vinkällaren. Ett lyckat evenemang från Golf och Vinos.

 

Vittsjö Åkeri AB firar 20 år
Vittsjö Åkeri startades 1993, det betyder att de nu firar 20 år. Under dessa 20 år har de samlat på sig mycket erfarenhet och varit med om det mesta i transportväg.
”Vår trafik till Costa del Sol utvecklas och expanderar hela tiden” säger åkare Torbjörn Bergström och fortsätter: ”Om man sköter sig och gör ett bra jobb så sprids ryktet snabbt bland folket på kusten. Förutom alla möbler och personbilar vi transporterar ned så har även transporten av svenska produkter som har sina agenter/återförsäljare på Costa del Sol ökat. Många som flyttar till Costa del Sol har ofta idéer och vill ’hålla igång’ företagandet då de tidigare drivit eller ägt företag i Sverige”.
Från och med januari i år har Vittsjö Åkeri börjat rulla med sin nya jubileumstrailer, som är märkt med ”20 år”. Utöver vanlig Vittsjö standard har den även utrustats med extra låsning. ”Jubileumstrailern har totalt 13 olika lås, med andra ord det går inte att ta sig in i den om man inte har där att göra”, försäkrar Torbjörn.
Trailern har även GPS installerat så att kontoret i Sverige hela tiden kan ha exakt koll på var den befinner sig.
Vittsjö Åkeris trafik till Costa del Sol fortgår med lika hög intensitet som tidigare. De har alltid minst en bil som levererar i början av varje vecka på Costa del Sol. Utkörningar och upphämtningar med liten distributionsbil pågår hela tiden i veckorna mellan deras lager och kunder.
Vittsjö Åkeri transporterar allt; personbilar, flyttningar/möbeltransporter (stora som små), matvaror (torrt, kylt och fryst) och styckegods.
”Har ni speciella krav på när leveransen av era möbler/flyttkartonger ska ske är vi det transportföretag som kan ger er absolut bäst service” hälsar Torbjörn Bergström från Vittsjö Åkeri.
www.vittsjoakeri.se, info@vittsjoakeri.se, +46 421 409 30.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.