Dela

Konjac foto ES Vand  Svamp
Kosmetolog Nana Norrbom har just fått hem en ny leverans av de populära Konjac-rengöringssvamparna. De är behagliga att använda, skonsamma mot huden och rengör samtidigt på djupet. Och så är de miljövänliga och parabenfria.
Konjac-svampen innehåller bara naturliga fibrer som utvinns ur rötterna från Konjac-plantan, som är en potatisväxt som växer i Asien. Japanerna har ätit och använt växten i 1 500 år och pga. dess unika egenskaper och hälsofrämjande effekt är den godkänd som läkemedel.
Svamparna är alkaliska och fulla med bra ämnen – bl.a. vitaminer, järn, zink och folsyra och de masserar försiktigt huden och stimulerar därmed blodcirkulationen och celltillväxten i huden.
Det finns många olika sorters svampar i sortimentet som passar till både barn, män och kvinnor. Svamparna finns även med tillsats av olika sorters fransk lera, allt efter hudtyp och behov.
Till den mycket orena huden finns dessutom en svamp med tillsatt bakteriedödande bränd bambu.
Konjac-svampen kan användas både med och utan rengöringsprodukter.
Svamparna håller i upp till tre månader och en svamp kan med fördel läggas i botten av en örtkruka, i vilken den hjälper plantan att hålla fukten.
Konjac-svamp är särskilt bra för exfoliering av huden innan insmörjning av brun-utan-sol-produkter då huden på kroppen peelas så att ojämnheter och orenheter minimeras.
Användningen av den motverkar även inåtväxande hårväxt i samband med rakning/hårborttagning.

 
För mer information kring de fantastiska Konjac-svamparna för ansikte och kropp, vänligen kontakta Nana Norrbom på tel. 610 716 048 eller besök hudvårdskliniken i Fuengirola.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.