Vackert hår med Great Lengths
Sara2

Skandinaviska hår är ofta tunna, fina och flygiga med lite volym samt toppar som lätt klyver sig och går av. Därför håller många frisyren kort då de upplever att håret blir risigt när det når axlarna.
Förr har personer med skandinaviskt hår ofta varnats för behandlingar som ger fylligare, längre och vackrare hår då dessa har skadat det känsliga håret. Men nu är det möjligt!
Med Great Lengths kan alla få tjockare och längre hår. Great Lengths är 100 % naturligt hår från Indien. Kvinnor i Indien behandlar sällan sitt hår med kemikalier varför det skyddande ytskiktet oftast är intakt. Dessutom har indiskt hår hög kvalitet och rätt tjocklek. Av tradition klipper indiska kvinnor av sin fläta när de gifter sig och det är detta hår som Great Lengths köper. Innan håret kan användas som förlängningar (extensions) genomgår det en process vari färgpigmenten frigörs varefter det färgas, utan kemikalier, i olika vackra nyanser.
 
Sara1
 
Linda på Hair by Linda är Great Lengths-certifierad och förklarar:
”Great Lengths är mycket skonsamt mot ditt eget hår. Tillskillnad från andra metoder, vari man flätar, bränner, vaxar eller limmar fast hårslingorna, fästes Great Lengths med keratinpolymer, vars molekylära struktur är mycket likt hårets (och alltså skonsamt), och självaste processen sker med ultraljud. Det gör att Great Lengths passar mycket bra till skandinaviska hår. Efter isättande klipps slingorna in i det egna håret och på så vis både känns det och ser ut som ens riktiga hår.”
Med Great Lengths skapas inte bara långa hollywoodsvall utan Great Lengths passar även utmärkt till utfyllnad av tunna hår så att de blir tjockare, även i korta frisyrer, eller att täcka kala fläckar som kan uppstå i livets olika skeden. Dessutom passar Great Lengths utmärkt för män som vill fylla ut eller förlänga sitt hår.
”Great Lengths håller mellan 4-6 månader beroende på den egna hårkvaliteten och hur håret vårdas. Man sköter och stylar håret precis som vanligt och borstar med mjuk borste. När slingorna ska tas ur kommer man tillbaka till mig och jag löser upp fästena med en speciell och skonsam vätska – en process som inte skadar håret”, berättar Linda.
 
För mer information om Great Lengths kontakta Linda på Hair by Linda: tel. +34 951 97 95 72, mobil: +34 667 908 228, Los Narajos Golfklubb, Nueva Andalucía.
Av Sara Laine / Foto Mugge Fischer

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.