Dela

golf
Golf i Solen vill tacka alla medlemmar för en fantastiskt fin säsong och ett stort tack vill vi också säga till ett väl fungerande team som har drivit vår verksamhet som genomförts på ett utmärkt sätt. Nöjda medlemmar för verksamheten framåt. Viktigt att poängtera är att det är medlemmarnas förtjänst att Golf i Solen fortfarande expanderar.  
För er som inte är med hela golfåret kan det vara trevligt att få veta att på Golf i Solens tävlingar under säsongen har det siktats på HIO 24 140 gånger. Det vill säga att vi har spelat 6 035 ronder vid 145 olika tillfällen, på 24 olika banor, och på varje bana finns ca fyra korthål.
 
Hur svårt kan det då vara att sikta rätt?
Men det har bara blivit två HIO denna säsong. De som lyckats sikta bra är två damer: Rigmor Bardoff på Parador och Ragnhild Kragerud på Torrequebrada. Vi gratulerar bägge till den stora bedriften!
Det har också blivit 2 eagles, två slag under par. Den första gjorde Janne Hultgren på Atalaya och den andra gjordes av Jan Nordal på Santana.  För att få en eagle krävs två riktigt bra slag så det är bara att buga och bocka. Vi som inte lyckats i år får helt enkelt satsa på att komma igen nästa säsong.
Den 17 maj (Norges nationaldag) kunde vi skåda dessa två spelare på vår tävling på Mijas golf, Nora Ness och Juul Norum. Kanske ville de ta revansch för att de glömde sina flaggor vid vår landskamp den 13 mars? Vid det tillfället kom det svenska laget med svenska flaggor och klädda i de svenska färgerna och vann landskampen. I dag hjälpte varken kläder eller flaggor för dessa två norska spelare för vinsten togs av en annan norsk spelare, Morten Schjelle, på hela 44 poäng, och det innebär att han får en fin putsning av sitt redan låga hcp som vid speltillfället var 11. Stort grattis!
 
Den 22 maj samlas några spelare för att spela en extra gång samt prova Calanova. Vi blev positivt överraskade. Banan var i god kondition och greenerna var bland de bästa som vi spelat på i år.  
Urban med hcp 10 hade aldrig spelat Calanova tidigare och hans spontana reaktion var: ”Här vill jag spela fler gånger.” För övrigt var hans resultat det bästa denna dag och han vann på 37 poäng, vilket innebär en liten förbättring av hans hcp, stort grattis!
 
Nästa säsong kommer vi att inleda den 13 september med spel på Calanova. Från och med nu och fram till dess har vi, Golf i Solen, fått ett fantastiskt fint erbjudande, så har ni tillfälle så prova det i sommar!
Höstprogrammet är nu färdigt i sin helhet och vi spelar fyra till fem gånger i veckan på varierande banor, all information finns på hemsidan.
Värt att notera:
9 oktober Kick off på La Noria med spel och middag
16 oktober Lauro Kvinesdal Open
19 oktober Santana Bästboll med Nykredit
Vi ses på Araslöv den 16-17 augusti. Tävlingen som varit fulltecknad i fyra månader.
Ett sista men inte minsta ord får gå till Monica för allt jobb hon gör. Tack!
 
// Git

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.