Kaas & Kirkemanns 24 Timmars Nödassistans

Kaas & Kirkemanns 24 Timmars Nödassistans

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Vägassistans och assistans i hemmet ingår som en del av försäkringsskyddet i de flesta bil- och bostadsförsäkringar i Spanien. De spanska försäkringsbolagen stävar efter att ha engelsktalande personal när man ringer till deras respektive kundtjänst men de garanterar inte att det svaras på engelska.
För 21 år sedan startade Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare sin egen 24-timmars kundtjänst som då sköttes av Pernille Kaas och Ole Kirkemann. Tanken var att kunderna skulle kunna ringa och få hjälp på danska när de behövde vägassistans utanför kontorets öppettider. Sedan dess har tjänsten utvecklats till hjälp vid även akuta skador i hemmet och när en hantverkare behövs akut till en skadesituation. Elva år senare introducerades en ny tjänst och svenskarna kunde nu få hjälp på svenska.
”Vår akutassistans ingår inte som en del av försäkringsskyddet eller försäkringsvillkoren. Det är en extraordinär kundservice”, förklarar Pernille Kaas och fortsätter: ”I dag hanteras Kaas & Kirkemanns 24-timmars nödassistans professionellt av erfarna medarbetare och från och med den 1 januari 2017 kommer nödassistansen finnas för alla kunder som har antingen husförsäkring, bilförsäkring eller både och.”
Ett årsabonnemang kostar 24,80 euro inklusive moms, inte per försäkring utan som en kundservice så länge man har bil- eller bostadsförsäkring hos Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare. När man inte längre är kund med hus- eller bilförsäkring betalas beloppet för eventuell obrukad period tillbaka.
”Vi måste följa med i utvecklingen och det är därför vi inför det nya abonnemangssättet. Nödassistans är ett stort ansvar och med det följer förpliktelser. Det är inte roligt för en person som befinner sig i Frankrike, som behöver akut hjälp eller om elektriciteten i huset går pga. överspänning. Vi vill ge våra kunder den bästa möjliga hjälpen. Det gäller också utanför kontorstid, för dem som så önskar. Vårt assistansteam består av sex personer som alla har mångårig erfarenhet inom försäkring och hantering av skadesituationer.”
Kaas & Kirkemann: +34 952 47 83 83. www.kaaskirkemann.net

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco