Intensiv Juice Retreat – VitaFakta Health Clinic

Intensiv Juice Retreat - VitaFakta Health Clinic

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

VitaFakta Health Clinic erbjuder en sjudagars utrensande drömresa från 25/3 till 1/4 2017.

”Vi har hittat en oas av skönhet samt lugn och ro i det vackra naturreservatet Sierra de las Nieves, nämligen Molino del Rey, en renoverad gammal vattenkvarn med friskt drickbart vatten från bergen, som porlar genom kvarnen, trädgårdarna, grottorna och alla de små vrårna som skapar plats för fördjupning och avslappning. Här ges möjlighet att göra ett djupdyk i dig själv, slappna av vid poolen i grottan eller på en av de många små terrasserna. Denna vackra plats är som gjord för egen omsorg och tid till dig själv.
Molino del Rey anses vara ett av världens bästa yoga resorts och utgör ramen för Juice Retreatet för dig som vill göra en utrensning på flera plan, både fysisk och psykisk. Du kommer ned i varv, rensar ut och återvänder hem med förnyad vitalitet, välmående, energi samt en friskare och starkare kropp”, säger Pernille Knudtzon.
Under de sju övernattningarna på Molino del Rey får man på Juice Retreatet ekologiskt basande kost samt de godaste, färskpressade grönsaksjuicerna, som rensar kroppen samt ger den en välförtjänt paus.
Man får en medicinsk kontroll av sitt levande blod både i början och i slutet av resan, så att man med egna ögon kan se sitt inre hälsotillstånd samt resultatet av en veckas detox. Medicinska föredrag om kroppen, kosten, tarmsystemet, syre-bas-balansen, stress och hormoner, hur vi blir av med slaggprodukter m.m. Kontroll av pH-värdet, morgonmeditation och andningsövningar, Body SDS grundträning samt yoga varje dag och massage samt utflykter.
För mer information och bokning kontakta: Pernille Knudtzon (specialläkare och livsstilsguide)
Vitafakta Health Clinic www.vitafakta.es vitafakta@vitafakta.es +34 678 253 510

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco