Sol Eyes – den enda nordiska ögonkliniken på Costa del Sol

Sol Eyes – den enda nordiska ögonkliniken på Costa del Sol

Det är lite över ett år sedan nu som Sol Eyes – den enda nordiska ögonkliniken på Costa del Sol – slog upp sina dörrar i Los Boliches, och i december 2016 öppnades deras andra klinik i Puerto Banús.

Sol Eyes är inte en optiker som ägnar sig åt att prova ut glasögon. Sol Eyes är en ögonklinik vars huvudsyssla är kirurgi och undersökningar, och de båda ägare, det finska paret Petri och Erja Oksman, är ögonkirurger, som tidigare arbetat inom facket i Finland i 20 år, där de också haft en kedja med ögonkliniker.
”Kundnöjdhet är A och O, någonting som Sol Eyes är känt för. För att upprätthålla detta är vi noga med att alltid utföra mycket grundliga och kompletta undersökningar. Vi ser inte bara till det som kunden uppsöker oss för utan utför alltid en komplett undersökning av ögontryck, starr, retina m.m. utan extra kostnad. På så sätt kan vi upptäcka fel i ett tidigt stadie. Efteråt får kunden information och rekommenderas eventuell behandling/operation. Allt i nära samtal med läkare/kirurg”, berättar Carita Brownless, Sol Eyes administrativa chef och en av många som talar svenska på kliniken, där det totalt talas sju olika språk.
Men till Sol Eyes är man välkommen också bara för ett ”ögonspa”, som de kallar deras nya behandling med MiBo Thermoflo – en läkande, skön och avslappnande behandling för bland annat torra och trötta vinterögon.
För mer information och kontakt, se: www.soleyes.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.