La Ruf – Torremolinos chillout-bar

La Ruf – Torremolinos chillout-bar

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Den svenskägda chillout-baren La Ruf har bara hunnit hålla öppet i två månader men har redan hunnit bli ett populärt ställe, både som mötesplats (perfekt läge precis intill Plaza de la Nogalera och tågstationen), för en fördrink innan festen liksom den rätta platsen för en drink som avslutning på kvällen efter en trevlig middag.

”Många lokala svenskar här i Torremolinos har hittat hit vilket speciellt märks när vi har smörgåstårtedagar, men även många andra nationaliteter kommer in för våra goda drinkar. Vi är öppna för alla och alla känner sig verkligen välkomna här – vi har gäster från 20-70 år”, berättar Dan Sigvardsson, som glatt serverar gästerna drinkar tillsammans med sin blivande make Sonny Heimdahl.

På La Ruf planeras det för stunden en massa roligheter. Den 4 februari kickas barens ”Mellokvällar” igång. Dessa infaller självklar de kvällar som svenska Melodifestivalens alla olika deltävlingar sänds och avslutas med en stor finalkväll. Till våren kommer baren också utökas till att servera, förutom drinkar och hemmagjorda svenska godisshots (jättepopulära), även nypressade juicer och smoothies, som passar bra att sippa på i vårsolen. Och så fortsätter temakvällarna som t ex Cava-kvällarna. På matsidan utökas menyn till att omfatta även härliga smörgåsar såsom vi känner ”café-mackor” från de trendigaste caféerna i Sverige som t ex mörkt hälsobröd, keso och grönsaker. Och självklart finns smörgåstårtedagar kvar. Dessutom kommer öppettiderna att förlängas när dagarna blir varmare, så varför inte svänga förbi La Ruf framöver för en god frukost med t ex yoghurt, müsli och bär.
 

Än så länga har La Ruf öppet kl. 18-02 på vardagar och 18-03 på helger, men följ med på deras facebooksida – Laruf – för nyheter från baren samt exakt adress.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco