Fia i backen presenterar: Kustens första OUTLET med svenskdesignade kläder!

Fia i backen presenterar: Kustens första OUTLET med svenskdesignade kläder!

Efter att med framgång drivit sin butik Fia i backen, i La Campana, i över sju år, och sökt annorlunda, sköna och bra kläder på mässor, vill Fia Ensgård nu göra en förändring till aktiva, modemedvetna kvinnor. Hon har sett att de populära plaggen ofta senare efterliknas i massproduktion, varför hon den 1 februari i stället har en OUTLET, vari det även kommer att finnas ett utbud av det som kallas provkollektioner.
”Provkollektioner innebär att ett plagg bara finns i ett enda exemplar. Så letar man efter unika plagg ska man leta ofta och ordentligt bland kläderna i provkollektionerna! Men jag kommer även ha andra kläder till outletpriser, så det finns något för alla”, berättar Fia och fortsätter: ”Kläderna i OUTLETEN kommer, som i dag, bestå av de kända designerna, men det kommer också in andra och för er kunder nya märken som håller helt annan stil. Butiken kommer att fyllas på med nyinkomna kläder allteftersom, så utbudet kan vara helt annorlunda från en vecka till en annan.”
Våren hos Fia i Backen kommer att vara en övergångsperiod varför det som vanligt går att hitta vårens nyheter från Shape, Baldino, DesignWerket, Camilla Thulin och HEDVIG i butiken. Dessutom uppmärksammar Fia butikens priser, som ligger under prisnivåerna i Sverige, vilket många kunder redan upptäckt, och detta fortsätter butiken naturligtvis med. Och när det gäller OUTLET-kläderna är Fia säker på att många av er blir glatt överraskade!

Fia i backen hälsar varmt välkomna till butiken denna spännande vår!

 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.