Korta nyheter – Dvärgflodhäst född i Fuengirola – Öl vill de ha – Stort Bostadsspecial

Korta nyheter - Dvärgflodhäst född i Fuengirola - Öl vill de ha - Stort Bostadsspecial

Dvärgflodhäst född i Fuengirola

En liten dvärgflodhäst har sett dagens ljud i på Fuengirolas zoo, BioParc. Sedan öppnandet av BioParc år 2001 har djurparken deltagit i ett internationellt program som ska trygga hotade djurarter. Därför ses det som en sann succé att en dvärgflodhäst, som är en utrotningshotad art, har fötts i djurparken. Den lilla dvärgflodhästen kommer att leva med sin mamma i BioParc under minst ett år.

Stort Bostadsspecial i En Suecos marsnummer 2017!

I denna Bostadsspecial får just du möjlighet att nå ut till alla köplystna svenskar.
Missa inte denna möjlighet att sprida ditt budskap till En Suecos läsare, redan innan de kommer hit till Costa del Sol! För annonspriser, klicka här
 

Håll koll med Pinterest på vår webb

Hos Norrbom Marketing letar vi hela tiden efter nya sätt att ge er, våra läsare, mervärde. Därför kan du nu, i slutet av en del av våra artiklar, hitta en liten pinterestsymbol som leder dig till fler foton och inspiration inom ämnet. Pinterest kan bäst beskrivas som en digital anslagstavla. Det innebär att du i stället för ett fåtal bilder i varje artikel nu kan se ett helt galleri med inspirerande foton. Vi hoppas att du kommer att gilla detta och finner det inspirerande!

Öl vill de ha

Sverige slår Spanien i en rankning av de bästa barerna i världen, genomförd av Ratebeer. Baren som nu intagit förstaplatsen heter Akkurat och ligger på Södermalm i Stockholm. Akkurats historia är lång och baren har ett intressant och brett utbud av många olika ölsorter, som lockar gäster från hela världen. Bara sex barer i hela världen har lyckats få toppoäng, 100/100, och en av dessa är alltså Akkurat i Stockholm. På tredjeplats hittas BierCab i Barcelona och fjärdeplatsen knips av Mikkeller&Friends i Köpenhamn.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.