Vill du sälja din bostad och maximera värdet på den? Då följer här några generella tips från två olika mäklare som du kan ta hänsyn till. Lycka till med din försäljning!

Quien tiene un piso tiene un tesoro! (Den som har en bostad har en skatt!)

I takt med ökad efterfrågan på bostäder på Costa del Sol har marknaden och bostadspriserna vänt och det råder stegrande marknadspriser, mycket tack vare den svenska köplusten som gjorde att svenska köp ökade hela 30 procent förra året. Fastighetsbyrån har identifierat intresset hos sina säljare att maximera värdet på sin bostad och anordnade därför i mitten av februari ett evenemang för sina bostadsägare i samarbete med IKEA.
På IKEA:s varuhus i Málaga delade inredningsexperten Jessica Fernandez med sig av viktiga förberedelser inför visning och försäljning, allt i syfte för att enkelt skapa ett värde som optimerar slutpriset för säljaren. De tips och råd som Fastighetsbyrån tillsammans med IKEA tagit fram handlar om att göra bostaden attraktiv för så många potentiella köpare som möjligt.
Att homestyla ett hem behöver inte innebära någon större ekonomisk investering. Generella tips är att städa, rensa undan och frigöra ytor för att rummen ska kännas större. Det räcker ofta långt. Det som gäller är att hitta en balans i att städa bort personliga ting och addera neutrala detaljer som gör att hemmet känns hemtrevligt och inbjudande. Det är dock viktigt att bostaden inte ser kall och standardiserad ut. Tanken är att en eventuell köpare ska känna sig hemma men inte störas av en utstickande stil.
En bra parameter är att utgå från att skapa hotellkänsla med neutrala basfärger.
 

Stil säljer

När du ska sälja din bostad kan du uppnå snabba och värdefulla resultat genom att använda dig av ”Home Styling”:
”Med fler än 20 år i branschen har vi på Nordica sett många bostäder och vi har lagt märke till att det kan vara svårt att sälja en bostad trots att den har ett bra läge samt attraktiva detaljer”, säger Anna-Lena från Nordica Sales and Rentals, som tillsammans med resten av Nordica-teamet utvecklat ett Home Styling-koncept för att ge säljare ett sätt att visa sin fastighets fulla potential, samt få det pris som bostaden faktiskt är värd. Några enstaka kompletteringar i kombination med ommöblering med egna möbler kan skapa en eftertraktad bostad som köparna kan föreställa sig att själva bo i, och som skapar köplust.
Se hur snabbt och enkelt en bostad kan gå från någonting vardagligt till wow-känsla med Nordica design-team.
Av Bostadsspecial – Fastighetsbyrån – Málaga & Nordica Sales & Rentals – Nueva Andalucía

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.