Roche Bobois, banbrytande design

Roche Bobois, banbrytande design

Den franska möbelfirman Roche Bobois har nyligen presenterat sin nya 2017-kollektion, vari de blandar tidigare trender med nuvarande trender samt firar 10-årsjubileum för Legend-hyllan och ny design från Jean Nouvel. Legend-hyllan har moderniserats, men utan att kompromissa med nostalgin i den hylla som designades av Christophe Delcourt, och som har blivit ytterligare en ikon hos Roche Bobois.

 
Roche Bobois har även utforskat gränserna mellan arkitektur och design med nyheter från Jean Nouvel, som tillåter att Roche Bobois använder en enkel design till bord och förvaringsmöbler.
Chefen för kollektionerna, Nicolas Roche, har länge velat samarbeta med en arkitekt för att skapa en möbelkollektion och han kände att Jean Nouvels minimalistiska ingångsvinkel till sin arkitektur skulle passa bra ihop med Roche Bobois koncept. De har arbetat bra tillsammans i projektet. Ett exempel på detta är pelarhyllan som är någonting alldeles nytt för många, utan motstycke – den är mystisk, innovativ och abstrakt.
Roche Bobois vidgar även horisonten till den asiatiska marknaden. Under det första kvartalet 2017 öppnade de sin första butik i Tokyo, i det populära området Aoyama, nära Omotesando. De har också projekt på gång i Kina och i Sydkorea, där ett tredje showroom öppnar under året.
 
Roche Bobois har varit ett ledande varumärke under mer än ett halvt århundrade och de har nya butiker och showrooms i fler än 55 länder.
 
Roche Bobois i Marbella har i sin tur någonting alldeles speciellt över sig. Bakom panoramafönstren möts modern och klassisk design där stil och ”savoir faire” är den essentiella gemensamma nämnaren. De olika möbelkollektionerna hos Roche Bobois är helt unika och ofta nyskapande, och just här kan du se hela den nya kollektionen. Butiken är full med design och nyskapande, och Roche Bobois är inte bara möbeldesign som ska ses – det ska även röras och kännas.
 
Titta in till Roche Bobois för inspiration samt inredningshjälp. Cecile Peyrard och hennes team med professionella inredningsexperter hjälper gärna till!
Ctra. Cádiz-Málaga, Km. 185, 29603 Marbella, tel. 952 77 78 58

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.