Sommar, sol och Nikki Beach

Sommar, sol och Nikki Beach

Varje år inviger Nikke Beach den nya säsongen med stora av oförglömliga fester samt upplevelser när de tre exklusiva strandklubbarna i Marbella, Mallorca och Ibiza återigen öppnar. Det mångfacetterade livsstilskonceptet är känt för sina strandklubbar som erbjuder sina gäster möjligheten att njuta av en unik och annorlunda upplevelse, som kombinerar musik, mat, underhållning, mode, film och konst. Nikki Beach Marbella var den första av kedjans strandklubbar att öppna i Spanien, året var 2003.

Nikki Beach Marbella, som i år öppnade dörrarna den 13 april för att välkomna den nya säsongen, ligger på en av de bästa vita stränderna på Costa del Sols kuststräcka. Denna strandklubb har varit en naturlig plats för att mötas samt för att umgås till fest, för både nationella och internationella jetsets i Marbella. Runtomkring strandklubbens pool finns det VIP-solbäddar, en stor utomhusrestaurang, bar och VIP-terrass med imponerande utsikt över Medelhavet. I vintras presenterade Nikki Beach Marbella dessutom Nikki Privé, en exklusiv nattklubb med en stor terrass mot havet.
Musik, mat, underhållning, mode, film och konst kommer återigen att utgöra essensen för varumärket Nikki Beach, som har fler än ett dussin strandklubbar runtom i världen. Tillsammans skapar dessa element den roliga, färgstarka, lyxiga och för Nikki Beach kännetecknande atmosfären.
Med 13 strandklubbar och resorts runtom i världen är Spanien det enda land som kan stoltsera med tre olika Nikki Beach destinationer.
För reservationer, kontakta Nikki beach Marbella. www.nikkibeach.com – +34 952 83 62 39

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.