Kom i form till sommaren – och shape your body

Kom i form till sommaren – och shape your body

Hm, jag tycker att vi hört och läst om olika bantnings- och träningstips förr. Tycker inte du också det? Tror du att man måste gå på gym flera gånger i veckan? Räkna kalorier? Och hålla en strikt diet?
Jag var i alla fall skeptisk när jag förra året presenterades för ett nytt koncept som kallades WinFit, Body Shaping system – ett nytt sätt att förbränna kroppsfett, trimma kroppen och bygga upp muskelmassa med minimal träningsinsats.

 
Jag var med i en testgrupp innan lanseringen i september. Jag startade – med huset fullt av sommargäster, sena spanska middagar med vin till – härligt liv. Det var också en del reseaktiviteter under perioden, så jag tänkte att det inte skulle bli så mycket av det detta testprojekt. Men jag hade fel. Inom loppet av fyra veckor blev jag starkare, gick ned fyra kilo i vikt och kände mig bättre till mods. Inte dåligt!
 
Helt ärligt måste jag säga att jag föll ned i bekvämlighetszonen – eller rättare sagt fåtöljen med för lite aktivitet efter långa dagar på kliniken och alltför många timmar framför datorn. Och så hjälper det inte heller att biokemin pekar på övergångsålder, så ”maggen” hade vuxit – eller badringen, som jag kallar den. Så det var dags för en förändring.
 
Annars lever jag ett aktivt liv med tennis och yoga på programmet, men trots det blev badringen och värmevallningarna en utmaning. Så, vad gjorde jag? Jag följde några ganska enkla riktlinjer:
Ingen diet.
Inga bantningspiller.
Inga kaloribegränsningar.
Ingen extremmotion.
”Hur går det?”, frågade min familj mig nyfiket.

Så gör du

Det handlar om att äta mer än vad vi vanligtvis gör inom ett bestämt ”ätfönster”. Det handlar om åtta timmar. Utanför detta ”fönster” dricker jag massa vatten, gröna juicer utan frukt samt lite kaffe och te. Jag gör enkla övningar, som alla kan göra, minimum tio minuter två gånger i veckan. Har man övervikt på mer än 15 kilo rekommenderas man dessutom en morgonpromenad. Samtidigt tar jag kosttillskott och använder energimedicinska plåster som bland annat stimulerar uppbyggandet av muskler samt sätter igång förbränningen.
 
Övervikt är ett allt växande problem och för höga fettnivåer ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, belastningsskador, stress, smärta och cancer.
 
Produkten har tagits fram för att just reducera fett, ge energi och trimma kroppen. Det sköna är att jag har lust att göra detta. Värmevallningarna har lagt sig och badringen har blivit mindre – men det finns fortfarande lite kvar att arbeta på. Och har jag gäster och vi är ute och äter sent gör det ingenting om jag gör ett uppehåll lite då och då. Jag är starkare, har mer energi och är glad!
 
I skrivandets stund håller vi på med ett experiment på kliniken – alla tre håller vi på med WinFit – vi mäter, väger, tar thermografi och tittat på blodet, så vi får koll på vikt, fettprocent och muskeluppbyggnad.
Titta gärna förbi om du vill veta mer om att få en slankare och friskare kropp eller följ oss på Facebook:
Vitafakta Health Clinic.

Resultaten

Min kollega Sanne Pedersen före och efter åtta veckor.
Hon har gått ned 9,5 kilo och minskat från storlek 40 till 36, men vill dock gå ned ett par kilo till, så hon fortsätter.
 
Min goda kollega Karina säger:
”Efter två veckor med WinFit har jag gått ned 3,1 kilo, midjemåttet har minskat 20 cm – som i tjugo centimeter! Muskelmassan har ökat med 0,5 kilo och fettprocenten och BMI har minskat. Ingen motion! Jag har gått 10-15 minuter tre gånger i veckan och gjort små övningar med gummiband två gånger. Detta är så enkelt.”
 
Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic
Tel. +34 678 25 35 10, vitafakta@vitafakta.es, www.vitafakta.es
Av Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.