Världsnyhet hos kustens största spa-återförsäljare

Världsnyhet hos kustens största spa-återförsäljare

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Aquapool Spas, som i år firar 13-årsjubilleum som spa-återförsäljare på Costa del Sol, har fått en världsnyhet till Spanien. Söker man en kompakt pool – i vilken man kan simma i på alla nivåer och som dessutom har jacuzzisäten i ena änden är det nya heta märket: Endless Pools.
Ägaren av Aquapool Spas, Anja Mynster, förklarar: ”Vår amerikanska spafabrik köpte förra åter upp Endless Pools. Det är ett märke som är specialiserat på simmaskiner och som gjort en världsnyhet. Vi fick haka på och vi är nu stolta över att vara de enda i Spanien som säljer dessa simspa.”
Det som gör dessa simspan unika är att man simmar mot en bred och djup ström av vatten och inte jetstrålar. Dessutom finns de även med inbyggt löpband för låg- och högintensiv träning. De kan användas på alla träningsnivåer, så att personer med eventuella skador eller problem med t ex leder blir avbelastade av att träna i vatten. De som tränar på hög nivå får också sin utmaning; det som är alldeles unikt med denna simmaskin är som sagt att man simmar som mot en ström, liksom i en flod, och den kan dessutom regleras i fler än 50 olika nivåer.
Dessa nya simspan har testats av triatlater samt används av många träningsklubbar över hela världen.
En stor fördel med simspana är att de är mycket lätta att installera. De levereras i ett stycke och allt man behöver göra är att koppla till el. Detta gör det mycket smidigt och det krävs heller inget bygglov, vilket man måste ha för en swimmingpool, för dessa simspan är ”flyttbara”.
Aquapool Spas har nu anpassat en del av sin San Pedro-butik för de nya simspana, och där kan man få dem demonstrerade och även få testa dem – så kom ihåg badkläder.
Se videor samt mer material på: www.aquapool.es
Endless Simspa finns på adressen: Aquapool Spas, Carril de Picaza 17, 29670 San Pedro de Alcántara. Tel. 952 927811

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco