Nordica Sales and Rentals

Nordica Sales and Rentals

Med 30 års erfarenhet inom området har Nordica en mycket bred och djup kunskap om fastighetsmarknaden i Spanien och speciellt i området Nueva Andalucía.
Nordicas team består av fler än 20 flerspråkiga medarbetare och kan tack vare det hjälpa kunder med många olika nationaliteter med att hitta just deras drömbostad.
Fastighetsmäklarfirman Nordica ägs av paret Peter och Anna-Lena Rosén. Peter har bott och arbetat i Spanien sedan 1981 och Anna-Lena kom hit som au pair. Peter leder Nordicas sälgteam och har ett mycket stort nätverk med kontakter. Han älskar kundkontakten vilket smittar av sig på hans trevliga team.
Nordica genomsyras av fokus på området i stället för kvantitet.
”Vi har aldrig haft några tankar på att täcka hela kusten för så bra kan ingen känna ett så stort område. I stället fokuserar vi på att bli den bästa fastighetsmäklarfirman i Nueva Andalucía – och det vågar jag påstå att vi är”, säger Peter Rosén om företaget som han själv startat från grunden.
Anna-Lena har ansvar över företagets uthyrningsdel samt har rollen som kontorschef. Det är också hon som står bakom Nordicas senaste projekt – homestyling.
”Stil säljer! Det händer ofta att vi ser en bostad med bra egenskaper och perfekt läge ligga kvar på marknaden mycket lång tid och orsaken till detta går att hitta i bostadens inredning. När det kommer till att sälja en fastighet lönar det sig verkligen att gömma undan överflödiga detaljer och piffa till bostaden med snygg skandinavisk stil. Det är detta som Nordicas homestyling-team hjälper till med. Resultaten är tydliga – bostaden säljs snabbare när den homestylas”, berättar Anna-Lena.
Oavsett om du söker bostad till salu eller uthyrning, och oavsett om du letar lägenhet, radhus eller villa, ska du inte tveka att kontakta Nordica, vars team med mycket engagerade medarbetare kommer att göra allt för att hitta just din drömbostad.
www.nordicasalesandrentalsmarbella.com / info@nordicamarbella.com / (+34) 952 811 552

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.