JYA Housing – när du ska köpa bostad!

JYA Housing – när du ska köpa bostad!

När du vill köpa bostad på Costa del Sol är det en bra idé att kontakta JYA Housing. Med erfarenhet i branschen sedan 1978, då bolaget grundades i Helsingfors, är JYA Housing nu även väletablerat på den spanska solkusten sedan 2015, med kontor i centrala Fuengirola.

”Våra fokusområden är främst Fuengirola, Mijas och Benalmádena men vi samarbetar självklart med pålitliga partners över hela kusten så att vi kan erbjuda fastigheter över hela Costa del Sol”, förklarar Eva Edelmann, som är JYA Housings svensktalande medarbetare och som har god erfarenhet av bostadsmarknaden på Costa del Sol, och hon fortsätter: ”Vi har både mindre och större objekt, riktigt många av dem perfekta för semesterboende samt även som investering för t ex uthyrning.” Eva Edelmann berättar också att företaget dessutom samarbetar med flera hotell, och kan på så sätt erbjuda fördelaktiga priser på hotellövernattningar, oavsett om man befinner sig på kusten för att leta bostad eller för semester.
Förutom fastighetsmäklarservice arbetar JYA Housing med uthyrning av bostäder i alla led. Så vill man hyra ut sin bostad kan JYA Housing hjälpa till, de har stor efterfråga från kunder som söker bostäder att hyra – både på kort och lång sikt.
JYA Housing arbetar för kundens nytta och grundar verksamheten på ledord som tillförlitlighet och professionalism – enkelt, tryggt och trevligt. Och förutom pålitliga partners har de även nära samarbete med banker och advokatbyråer. Med det sagt ska det tilläggas att JYA Housing är ett självständigt företag oberoende av banker.
JYA Housing, Eva Edelmann (svensk kontakt): +34 648 608 708, www.jyahousing.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.