Dela

Anni’s Vitalshop presenterar nu en produkt från Biosyms ört-Phytomin-serie, nämligen CurcuSym BOOST®.

 
CurcuSym BOOST® innehåller ett unikt biotillgängligt gurkmejaextrakt som öppnar upp för effektiv nytta av gurkemjerotens terapeutiska effekter.
 
Det torra pulvret från roten av gurkmeja (Curcuma Longa L) är känt för sin gula färg, och har en lång historia bakom sig. Gurkmeja används bland annat i ayurvedisk behandling av olika inflammatoriska tillstånd. Gurkmeja består främst av curcumin, som är känt för sin starka antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper samt bidrar även till att motverka kronisk inflammation, som kan kopplas till problem i hjärna, tarm, leder, immunsystem m.m.
 
Utmaningen med traditionellt extrakt från gurkmeja är att det har begränsad biotillgänglighet i kroppen, vari den ombildas till curcumin men snabbt metaboliseras i levern och utsöndras med urinen. Det ger en begränsad koncentration av curcumin i blodbanan samt vidare distribution till väv och organ.
 
Genom vidkännandet av denna utmaning har forskningen lagt mycket fokus på att kunna erbjuda mer biotillgängliga former av gurkmeja för att få effektiv nytta av denna örts stora potential. Och det kan nu göras med CurcuSym BOOST®, som har visat just en imponerande biotillgänglighet – hela 185 gånger högre än vanligt gurkmejaextrakt. Det motsvarar 75 kapslar med 100 mg vanligt gurkmejaextrakt. Vidare upptas denna produkt upp till sju gånger snabbare än vanligt gurkmejaextrakt och är dessutom aktivt i kroppen i 24 timmar, medan vanligt gurkmejaextrakt utsöndras på mindre än två timmar.
 
Titta in hos Anni’s Vitalshop i Fuengirola, Los Boliches eller Elviria, där vi kan hjälpa och vägleda dig kring gurkemejerotens fantastiska egenskaper.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.