Antonio Banderas drar sig ut Málagaprojektet – Värmebölja på väg – Nytt grönt ljus för fotbollsakademin i Málaga

Antonio Banderas drar sig ut Málagaprojektet - Värmebölja på väg - Nytt grönt ljus för fotbollsakademin i Málaga

Antonio Banderas drar sig ut Málagaprojektet

Kritik och dumma kommentarer har fått den världskända skådespelaren Antonio Banderas lägga ned sitt projekt om ett nytt multi-kulturhus i Málaga. Tillsammans med den kända arkitekten José Seguí och företaget bakom Starlite Festival i Marbella hade Banderas presenteras ett stort och ambitiöst projekt för de två gamla biograferna på Plaza de la Merced i centrala Málaga. Projektet innefattar bland annat två teatrar, skådespelarskola, faciliteter för film- och tv-inspelningar, kurslokaler, och det hela skulle ha varit unikt för Europa.
I ett öppet brev understryker Antonio Banderas att han glatt går vidare med andra projekt, men på grund av problem och orättvis kritik.
 
{loadposition landingpage}
 

Värmebölja på väg

Från och med torsdag kommer det att bli mycket varm i hela Málagaprovinsen. Årets första värmebölja är på väg in över provinsen och når Costa del Sol under torsdagen och fredagen då luftfuktigheten kommer att öka markant. Detsamma gäller temperaturerna som uppskattas stiga till över 30 grader på flera platser. Värmeböljan kommer dock bara stanna ett par dagar och till helgen sjunker temperaturerna lite igen.
 

Nytt grönt ljus för fotbollsakademin i Málaga

Efter sex års käbbel och administrativa problem har Málaga Club de Fútbol nu äntligen fått grönt ljus för att starta det storstilade projektet med att starta en fotbollsakademi. Den nya akademin, som också kan kallas en fotbollsskola, ska byggas på en 108 000 kvadratmeter stor tomt i Arraijanal, som ligger vid Guadalmar, ut mot havet nära flygplatsen. Projektet är ett av Málaga C.F:s mest ambitiösa, som ska säkra utvecklingen av nya talanger till klubbens A-lag. Kommunen hyr ut de stora arenorna för ett symboliskt belopp under de kommande 75 åren. Klubben ska således själv finansiera det stora byggprojektet. Det förväntas nu att de första träningsbanorna och installationerna kommer att stå färdiga sommaren 2018.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.