Nedräkning till PSOE-valet – Fler gågator i Málaga – Tusen nya semesterbostäder varje månad

Nedräkning till PSOE-valet - Fler gågator i Málaga - Tusen nya semesterbostäder varje månad

Nedräkning till PSOE-valet

Nu på söndag är det dags för socialistpartiets medlemmar att gå till valurnorna för att rösta fram partiets nya partiledare. Måndagens debatt mellan de tre kandidaterna tros inte påverka resultaten eftersom man inom PSOE antar att ca 70 procent av medlemmarna redan bestämt sig för vem de kommer att rösta på.
Några direkta opinionsundersökningar inför valet har inte gjorts men ses det till antalet namninsamlingar som de olika kandidaterna har presenterat för att kunna ställa upp till valet skulle röstfördelningen vara: 50/35/15 till Suzana Días, Pedro Sánchez och Patxi López. Pedro Sánchez tror dock att han kan komma att överraska då rösterna är anonyma och därmed kommer ingen medlem känna den press, som han menar, att den nuvarande partiledningen lagt på medlemmarna för att de ska rösta på Suzana Díaz.
 

Fler gågator i Málaga

Redan i november ska man i Málaga påbörja bygget med att konvertera den centrala genomfartsleden i Málaga, Alameda Principal, till gågata. Mittenfilerna kommer att finnas kvar medan det är ytterfilerna, i båda riktningarna, som kommer att göras om till gågata.
Detta projekt utgör ytterligare ett steg i kommunens planer om att minska trafiken i den gamla stadsdelen och samtidigt skapa fler gågator till stadens invånare, turismen och detaljhandeln. Den nya omläggningen kommer att kosta 11 miljoner euro och räknas ta ca 1 år.
 

Tusen nya semesterbostäder varje månad

Det har blivit väldigt populärt att hyra semesterbostad på Costa del Sol. Och lika populärt har det blivit att hyra ut semesterbostäder. I slutet av april rundade Málagaprovinsen inte färre än 10 000 uthyrningsbostäder, vilka står för totalt 54 000 sängplatser. Och antalet uthyrningsbostäder fortsätter att öka varje månad. Om utvecklingen fortsätter som den gjort hittills kommer det om bara ett år att finnas fler sängplatser i uthyrningsbostäder än i provinsens många hotell.
På En Suecos webbplats kan du läsa artikeln ”Málaga vid ett vägskäl” som handlar om utvecklingen och dess konsekvenser
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.