Värmebölja på väg – Rafael Nadal vinner French Open – Costa Press Club firade storstilat jubileum

Värmebölja på väg - Rafael Nadal vinner French Open - Costa Press Club firade storstilat jubileum

Värmebölja på väg

Málagaprovinsen har under de senaste två veckorna njutit av milda sommartemperaturer på mellan 26-28 grader samt en svalkande kvällsbris som gett behagliga nattemperaturer. Men detta förändras nu med start från och med torsdag. Väderleksprognosen visar att vinden nu byter riktning och att den värmebölja som under förra veckan låg över bland annat Córdoba, Sevilla och Granada nu sveper in över Málaga. Detta gör att dagstemperaturen kan räknas nå upp till 38 grader i kombination med mycket hög luftfuktighet.
 
 
{loadposition landingpage}
 
 

Rafael Nadal vinner French Open

Den spanska tennisstjärnan Rafael Nadal har för tionde gången ställt sig högst upp på segerpallen i den prestigefyllda Grand Slam-turneringen. Nadal är specialist på grusunderlag och har sedan 2005 vunnit French Open, som även kallas Roland Garros, inte färre än tio gånger, en prestation som ingen annan gjort tidigare. Rafael Nadal har uppvisat lite svagare resultat under de senaste åren, jämfört med tidigare, men under de senaste månaderna har han åter hittat sin form och lämnade inte många chanser till sin motståndare, Stan Waweinka, som han besegrade med 6-2, 6-3 och 6-1.

Costa Press Club firade storstilat jubileum

Det var glada miner och hyllande tal när Costa Press Club firade 15-årsjubileum med stor galamiddag på restaurangen Avanto i La Cala de Mijas den 8 juni. Inbjudna var ett 50-tal medlemmar och gäster, från Costa del Sols mediavärld.
Alla njöt av vällagad mat, dryck och underhållning. Det delades även ut pris; Communicator Awards gick till Abby Roule för hennes blogg: www.uncoveringandalucia.com och priset Young Communicator of the Year gick till 16-åriga Andrea Henderson De La Fuente (elev på Swans School), som förutom sitt arbete med skoltidningen producerar både film och foto.
Kvällen gästtalare var journalisten och författaren till boken ”A Load of Bull” Tim Parfitt, som delade med sig om sina tankar och erfarenheter efter att ha startat magasinet Vogue i Spanien.
Presidenten för Costa Press Club, Jesper Sander Pedersen avrundade kvällen med orden: ”Detta är en viktig milstolpe för Costa Press Club, som under 15 år varit en förening som stöttar mediafolk på kusten.
 
Costa Press Club
 

Välgörenhetsevenemang hos Arboretum Marbella

Det blir en kväll med hundratals stearinljus, poesi och levande musik när årets Arboretum-evenemang slår upp dörrarna den 17 juni. Det kommer även att finnas bodar med mat och aktiviteter. Tiden för evenemanget är kl. 20.00-24.00 och inträdet är gratis.
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.