Tjurfäktare ihjälstångad – Taxichaufförerna måste acceptera kreditkort – Grön Coca Cola på väg

Tjurfäktare ihjälstångad - Taxichaufförerna måste acceptera kreditkort - Grön Coca Cola på väg

Tjurfäktare ihjälstångad

En del tycker att det är sorgligt. Andra tvärtom. Den spanska tjurfäktaren Iván Fandiño avled i helgen på en sydfransk tjurfäktningsarena. I kampens avgörande fas fick tjuren oväntat fatt på Iván Fandiño, som när han försökte komma undan från den rusande tjuren råkade trampa på sin egen cape och föll. Tjuren lyckades då stånga tjurfäktaren så våldsamt att denne avled av sina skador på väg till sjukhuset. Både lever, njurar och lungor var svårt skadade. Iván Fandiño är den andra spanska tjurfäktaren att dö under ett år.
Víctor Barrio avled på tjurfäktningsarenan för lite mindre än ett år sedan.
 
{loadposition landingpage}
 

Taxichaufförerna måste acceptera kreditkort

Från och med den 1 juli måste alla taxibilar på Costa del Sol acceptera kreditkort som betalmedel. En del tycker kanske att det låter helt otänkbart men det finns fortfarande några taxichaufförer som vägrar att ta emot betalning med kreditkort. Men det blir det alltså ändring på nu. Bakom den nya regeln står främst Costa del Sols hotellägarförening, som länge velat se en förändring. Föreningen menar att det är oprofessionellt samt att det skapar ett dåligt första intryck för turisterna när dessa inte kan betala sin taxi från flygplatsen till sitt hotell med kreditkort. Dessutom har det varit onödigt mycket besvär för hotellreceptionerna som ofta fått lägga ut (i kontanter) för att betala taxin för deras gäst för att därefter dra beloppet på dennes kreditkort.
Taxibilarnas främsta argument för att inte acceptera kreditkort är att de vill undvika utgiften på mellan 0,35 och 1,00 procent av beloppet till kortutgivaren, som t ex VISA.

Grön Coca Cola på väg

Efter två års produktutveckling och stickprover på flera marknader lanserar Coca Cola nu en ny, grön Coca Cola på den spanska marknaden. Den nya läsken är gjord på sockerplantan Stevia, naturligt koffein och naturliga aromer. Den gröna Coca Colan kommer, som namnet antyder, vara den världskända läskjättens svar på en ny och mer modern naturlig dryck.
Den nya Coca Colan kommer att säljas på burk i 33 cl. och på flaskor i 0,5 och 1.5 liter.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.