Stort steg framåt för skyskrapehotell i Málaga – Julio Iglesias pappa – igen! – Son dödade sin mamma

Stort steg framåt för skyskrapehotell i Málaga - Julio Iglesias pappa – igen! - Son dödade sin mamma

Stort steg framåt för skyskrapehotell i Málaga

Centralregeringen har gett klartecken för uppförande av hotell i Málagas lustbåtshamn ”Muelle Uno”. Under sitt besök i Málaga hade Iñigo de la Serna, minister för infrastruktur och regional utveckling i Spanien, med sig de efterlängtade dokumenten som är regeringens slutgiltiga godkännande till att det byggs hotell i hamnområdet. Detta godkännande är nödvändigt då hamnen råder under centralregeringens ansvarsområde för infrastruktur.
Under sitt besök förklarade ministern för pressen att regeringens godkännande ger tillstånd till att det byggs ett eller flera hotell i hamnen. Det handlar alltså inte om ett godkännande av ett konkret hotellprojekt. Ett sådant godkännande ska ges av Junta de Andalucía och kommunen, som har minst ett par intressanta projekt på ritbordet.
Centralregeringens godkännande ses som ett stort steg i rätt riktning för kommunens önskan om att det ska byggas ett exklusivt skyskrapehotell i hamnen.
 

Julio Iglesias pappa – igen!

Den populära spanska sångaren Julio Iglesias har med 99,99 procent säkerhet blivit pappa igen, för nionde gången. Det handlar inte om att den 73-åriga artisten gjort sin fru, eller någon annan kvinna för den delen, gravid för nio månader sedan. Nej, i stället är det en 41-årig man i Valencia som har fått rätt i domstol på att Julio Iglesias är hans far. Mamman till den i dag 41-åriga mannen var i sin ungdom dansare i Julio Iglesias ensemble och har alltid sagt till sin son att den kända sångaren är han far. Sonen har nu, via sin advokat och privatdetektiv, presenterat bevis och fått rätt i faderskapsfrågan. I flera veckor letade 41-årigens privatdetektiv ihärdigt igenom Julio Iglesias sopor utanför hans hem i Miami för att hitta cigarettfimpar, flaskor, servetter och liknande för att få tag i material för ett bra DNA-prov. Och nu, efter flera års ihärdigt arbete har det lyckats.
Totalt har Julio Iglesias nu nio barn med tre olika kvinnor. De första åtta barnen har han alltid sörjt för.
 

Son dödade sin mamma

”Jag tror att jag har dödat min mamma. Kniven ligger därhemma på soffan.” Det var de första orden från en 35-årig man när han med andan i halsen kom in på polisstationen i Torre del Mar. Han ska, bara en kort stund innan, ha dödat sin mamma i hennes lägenhet i Caleta de Vélez, precis utanför staden. Motivet bakom dråpet är fortfarande okänt och den misstänkta gärningsmannen ska nu genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Det enda som är känt i nuläget är att mannen tidigare haft narkotikaproblem.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.