WorkShop – Ett par dagar i naturen kan ändra ditt liv

WorkShop - Ett par dagar i naturen kan ändra ditt liv

WorkShop – Ett par dagar i naturen kan ändra ditt liv
– och det sätt som du upplever dig själv och dagen på

Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker – både människor och djur är välkomna.
 
Alla kan vara med när jag bjuder in till WorkShop på en 350 år gammal finca i Montes de Málaga den 19 och 20 september.
Du kan välja mellan att vara med båda dagarna eller bara en dag – det viktigaste är att du ger dig själv ro.
Har du behov av att ladda batterierna efter sommaren, slappna av i den vackra naturen, spendera tid tillsammans med härliga människor och djur, äta färgrik mat, svalka dig i poolen, gå stilla promenader i bergen över Málaga – och vill du hitta dig själv igen – eller kanske för första gången?
 
Jag kallar WorkShoppen ”Få kontakt med naturen” – och att göra det handlar inte bara om att få kontakt med djur, träd, växter, Moder Jord, Universum… Det handlar i hög grad om att få kontakt med oss själva. Hitta in till vår egen inre källa, till vårt centrum.
Vi människor är en bra bit mycket fin natur, vi är natur! Och det glömmer vi lätt bort och ser i stället oss själva som separerade från naturen.
 
WorkShoppen är även en introduktion till BodyTalk för människor och djur, och vi tittar på de grundläggande idéerna bakom denna spännande, enkla och kraftfulla behandlingsform som kan förändra ditt liv genom att öppna upp för ett bredare perspektiv och en större potential.
Att få kontakt med medvetenheten, att vara medveten i livet, i stället för att existera ”omedvetet” (i hamsterhjulet) är en magisk upplevelse. Och alla kan göra det!
 
WorkShoppen tar med dig upp över förståelse av ord, känslor, förväntningar och dualitet. Den tar dig dit där ingenting är varken sant eller falskt, svart eller vitt, rätt eller fel. I slutänden handlar allting om medvetenhet, att hitta in till den du i verkligheten är. Inne bakom lagren av förväntningar på dig själv och alla de påklistrade etiketterna. Vi når in till att ”vara” i stället för att ”bli” och ”göra”.
 
Du kommer lära dig att förstå dina djur på en djupare nivå. Att ta emot deras meddelanden kan vara en känslomässigt stor upplevelse. Våra djur ger så mycket kärlek och stöd till oss samt våra familjer och de är fantastiska läromästare som kan hjälpa oss med att uppfatta djupare aspekter av oss själva och våra liv. Deras besked och den visdom som de delar är tydlig, enkelt och djup.
 
BodyTalk återetablerar vår medfödda förmåga till att vara friska och krya – ganska enkelt genom att lyssna till och förstå kroppens signaler.
BodyTalk för människor och djur är en behandlingsform som förstår hur kroppens psykologi påverkar vår hälsa. I stället för att fokusera på symptom hittar BodyTalk de underliggande orsakerna till sjukdom genom att arbeta med både fysiska, känslomässiga, miljömässiga, genetiska och epigenetiska faktorer. Vi adresserar alltså hela vår historia och använder oss av vårt livs hela kontext för att få en bra mental och fysisk hälsa.
 
BodyTalk är en komplementär behandlingsform som bygger en fin bro mellan konventionell medicin och alternativa behandlingar.

WorkShop-program

Första dagen, alltså tisdagen den 19 september, presenteras du för BodyTalk för både djur och människor. Vi gör mini-sessioner i den vackra mongoliska jurtan som står på finkan – och aktiverar kroppens system, arbetar med potentialen i vår DNA och balanserar våra sinnen till de tre hjärnorna. Vi är i naturen, får kontakt med den. Vi är Naturen!
 
Dagen efter, onsdagen den 20 september, arbetar vi med olika tekniker för att få kontakt med de djur, träd och växter som lever på fincan, på granngården och i bergen; örnar, bergsgetter, fåglar och insekter, hästar och mulor (vi har till och med två mul-tvillingföl som är helt fantastiska att ”vara med”), och naturligtvis hundar och katter. Vi observerar och uppfattar, lär och avlär från djuren.
 
Du kommer att presenteras för kraftiga och effektiva tekniker som lätt kan kombineras med andra modaliteter. Och arbetar du som behandlare/terapeut, kan denna WorkShop även hjälpa dig att få en djupare förståelse, medvetenhet och intuition i ditt arbete.

Datum: tisdagen den 19 och/eller onsdagen den 20 september 2017 (bägge dagarna kl. 9-18 inkl. kaffepauser och lunch).

Pris: 85 euro per person/dag – eller 140 euro per person för båda dagarna.

Plats: Finca El Romeral in Colmenar, Los Montes de Málaga www.theuniqueretreat.com

Fincaen ligger ca 30 minuters bilfärd från Málaga. Vill du övernatta kan du kontakta Finca El Romeral för lediga rum: www.theuniqueretreat.com – Marina Curtis-Evans, marina.curtisevans@gmail.com – tel. +34 686 156 912
 
Vi erbjuder en hälsosam och god lunch för 10 euro per person/dag inkl. vand, te och kaffe – samt middag för 12 euro inkl. öl och vin. Övernattar du på platsen eller vill komma tidigt om morgonen finns det frukost för mellan 3-5 euro.
 
Anmälan till: Helle Espensen, Aut. BodyTalk Practitioner – www.bodytalk-torreblanca.com
helle.torreblanca@gmail.com – tel. +34 607 62 91 06

Bygg din egen WorkShop

Vill du och dina vänner, kollegor eller familj hålla er alldeles egen BodyTalk-WorkShop ställer jag gärna upp med ett program som anpassas efter era önskemål och behov: stress, sömnlöshet, brist på fokus i livet samt proppens psykologi, immunförsvar, allergi, ämnesomsättningssystem och kroppens ekologi, kommunikation med djur, akut behandling, epigenetik samt medvetenhetsarbete… Möjligheterna är oändliga.
 
Ring mig på +34 607 62 91 06 för ett icke-bindande samtal om din WorkShop.

Vill du boka tid för en session eller få mer information om BodyTalk så är du välkommen att ringa till mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller läs mer om BodyTalk på: www.bodytalk-torreblanca.com.

Av Helle Espensen, auktoriserad BodyTalker

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.