Skandinaviska Turistkyrkan firar 40 år!

Skandinaviska Turistkyrkan firar 40 år!

Oktober blir betydelsefull i Skandinaviska Turistkyrkan Costa del Sol, i Fuengirola. Det är nämligen 40 år sedan som Berit Johansen och maken Franz slog upp dörrarna till kyrkan. Någonting som naturligtvis ska firas, i dagarna två!
Den 21 oktober hälsas medlemmar och vänner välkomna till en stor jubileumsbankett i sann högtidsanda. Det blir en festmåltid med tillbakablickar, framtidsvisioner och inte att förglömma – tal, sång och musik.

Glöm inte att anmäla dig!

Den 22 oktober är det så dags för jubileumsgudstjänst i kyrkans lokaler. Som alltid kommer samvaron präglas av härlig gemenskap, och dagen till ära predikar självaste Berit Johansen.
 
Skandinaviska Turistkyrkan är en skandinavisk ekumenisk evangelisk församling. Det betyder att den är en frikyrka med medlemmar från de olika skandinaviska länderna från olika kyrkor och samfund.
”Vår kyrka är en mötesplats där människor kan hitta ett liv med Gud, och många får också en personlig relation med Gud. Kyrkan har drygt 125 fasta medlemmar men betjänar över 1 000 personer varje säsong. Vi försöker ha en öppen kyrka även mitt på dagen ca kl. 10.00-14.00, och speciellt onsdagsträffarna med våfflor är mycket populära. Men många kommer in för en kaffe och ibland en pratstund även de andra dagarna”, berättar Johnny Åbom, ordförande i kyrkan, och han fortsätter: ”Kyrkan genomsyras av värme, spontanitet, glädje, mycket sång och musik, predikan och vittnesbörd om vad Gud gör i olika människors liv.
 
Missa inte de två stora jubileumsdagarna!
 
För mer information se: www.turistkyrkan.info eller besök Skandinaviska Turistkyrkan på Paseo Marítimo 77 i Fuengirola, mitt emot statyn med pesetasmyntet.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.