Hairtalk Extensions, nu hos Hair by Linda Rise!

Hairtalk Extensions, nu hos Hair by Linda Rise!

Höstens största nyhet inom hår är utan tvekan den som nu presenteras av Linda på salong Hair by Linda Rise, på Los Naranjos Golf Club. Det handlar naturligtvis om Hairtalk Extensions, och Linda Rise är stolt över att vara första salongen i Spanien att erbjuda just Hairtalk Extensions. Och detta är ett exklusivt märke, bara auktoriserade frisörer för arbeta med Hairtalk Extensions.
”Många tror att extensions skadar håret, vilket många metoder också gör, men inte detta. Hairtalk Extensions använder sig av en patenterad tejplösning, som faktiskt gör dessa extensions till världens skonsammaste – det behövs varken specialverktyg eller värme, som ju kan orsaka slitage. Metoden är enkel och består av två tunna tejplöshårsslingor (knappt synliga) som fästs på det egna håret. Dessutom påverkar inte löshåret möjligheten att styla, locka eller platta håret”, säger Linda Rise.
Hairtalk är extensions av 100 procent indiskt Fairtrade-märkt Remy-hår. Specialtejpen gör att metoden inte bara passar alla hår, till och med de tunnaste,
Hairtalk Extensions kan till och med användas av personer med fläckvist håravfall. Men det som mest uppmärksammats med detta märke är det faktum att detta är ett bra alternativ som hårersättning om man genomgått strålbehandling mot cancer och väntar på att håret ska växa ut.
 
Hairtalks Extensions passar lika bra för förlängning som utfyllnad och förtjockning. Det passar även utmärkt om man vill ha slingor men inte vill tillföra de kemikalier till håret som förknippas med hårfärgningsmedel.
Hairtalks Extensions finns i ett 20-tal färger, både naturliga och mer vågade.
 
Linda på salong Hair by Linda Rise hälsar välkommen för en fri konsultation.
 
Hair by Linda Rise
+34 667 908 288
Los Naranjos Golf Club, Marbella

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.