Liberty Seguros belönar lojala kunder

Liberty Seguros belönar lojala kunder

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
I år erbjuder Liberty Seguros inte bara nya kunder sitt speciella återbetalningserbjudande när de tecknar bil- och hemförsäkring, utan nu har även befintliga kunder möjlighet att få mer när de tecknar nya försäkringar. Fram till den 20 december 2017 välkomnas alla nya Liberty Seguros-kunder som tecknar sin första bil- eller hemförsäkring (med betalning via autogiro) med en återbetalning på 40 euro. Under denna period kommer även befintliga Liberty Seguros-kunder som tecknar en ny hem- eller bilförsäkring att belönas för sin lojalitet med återbetalning på 60 euro. Denna återbetalning betalas in direkt på kundens bankkonto, med förutsättning att försäkringen betalas via autogiro.
Återbetalningen kan göras till bankkonto i Spanien eller till utlandet, så länge som det mottagande bankkontot ligger inom SEPA-zonen.

 
Liberty Seguros vill uppmärksamma att dessa erbjudanden inte gäller förnyelse eller ersättningsförsäkringar samt att det finns specifika villkor – vänligen se annonsen i detta magasin, eller tala med din Liberty Seguros-försäkringsagen om gällande villkor och bestämmelser.
 
Liberty Seguros är stolta över att betjäna 175 000 skandinaver och andra nationaliteter i Spanien. För Liberty Seguros är det således viktigt att deras kunder känner – och fortsätter att känna sig – betydelsefulla.
Se: www.libertyexpatriates.es, eller finn din närmaste försäkringsagent genom att ringa: 91 342 25 49.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco