Historien om Beauté Pacifique

Historien om Beauté Pacifique

Beauté Pacifique är dansk hudvård som verkar effektivt på både ålderstecken och solskador.

Vårt speciella koncept med dokumentation på hur produkterna verkar på kundernas egen hud visar på så goda resultat att Beauté Pacifique nu säljs i länder i alla fem världsdelar. Företaget Beauté Pacifique grundades av Flemming K. Christensen. Året var 1997 och det är ett resultat av många års samarbete med ledande dermatologer och läkemedelsföretag kring utveckling av diagnosapparatur för kartläggning av hudens tillstånd före och efter användning av läkemedel.
Produkterna har utvecklats så att de upptäckta effekterna kan mätas objektivt via ultraljudscanning, samt ses i spegeln.
 
I dag finns det nästan 50 produkter på hyllorna och ca 35 medarbetare arbetar med utveckling, försäljning och marknadsföring.
 
Tillverkning och kvalitetssäkring sker hos systerbolaget GMPack, som har läkemedelscertifikat, och Beauté Pacifiques produkter tillverkas under samma strikta kvalitetskontroll som läkemedel, trots att det inte ställs samma höga krav på kosmetiska produkter.
 
GMPack har ca 45 medarbetare och fabriken är totalt 10 000 m2, och arbetet leds av Flemming K. Christensens fru Margith Adler. Och det är just detta samarbete som gör att Beauté Pacifiques i Danmark kan leverera hudvårdsprodukter som klarar sig så bra i konkurrensen med de multinationella företagen i branschen.
 
Med omfattande användning av avancerade ultraljudshudscanning från danska Cortex Technology, som Flemming K. Christensen var med och startade 1986, flyttar Beauté Pacifiques konsulter ut hudvårdskliniken i butikerna, så att alla kunder får möjlighet att få en gratis, avancerad ultraljudscanning av deras egen hud. Scanningsbilderna används för personlig rådgivning kring valet av de bäst lämpade produkterna med utgångspunkt i den dagsaktuella statusen. Scanningsbilder som görs därefter blir kundens ”kvitto” på att hudens tillstånd förbättras som förväntat och beskrivet av konsulten.
 
År 2010 öppnade Beauté Pacifique en egen privat medicinsk hudklinik: ”AMBULATORIET”. Den har två tillkopplade hudläkare samt en psykolog, och arbetet sker i nära samarbete med staben på GMPack. På UMBALATORIET utvecklas det hela tiden nya avancerade produkter med hänsyn till alla dem som vill ha bättre hud.
 
Beauté Pacifique produkter blir alltid först testade på laboratorienivå varefter de testas av en grupp frivilliga personer, allt med kontroller gjorda med avancerad diagnostisk mätutrustning, som normalt bara används inom läkemedelsindustrin.
 
Hos Beauté Pacifique strävar vi efter att nå ut till så många kunder som möjligt i hela världen, men vi kommer också att fortsätta att driva vår verksamhet från våra fasta adresser i Danmark.
 
Beauté Pacifique kan du köpa hos Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.