Osynlig tandreglering med Alineadent

Osynlig tandreglering med Alineadent

Har du kanske tänkt att du skulle vilja rätta till de sneda framtänderna men inte känner för att gå runt med en fast tandställning, så kallad ”räls”. Nu finns möjligheten att flytta tänder till önskad position med hjälp av genomskinliga, avtagbara plastskenor. Dessa används såväl nattetid som större delen av dagarna.
 
Inledningsvis gör man avgjutningar av käkarna, på dessa görs sedan en studie där käkarna digitaliseras och man får möjlighet att se sina käkar i 3D-format på datorn. På dessa modell kan man sedan se hur behandlingen fortlöper samt hur det kommer se ut efter avslutad behandling. Vill man genomföra behandlingen tillverkas en rad modeller med 3D-teknik där tänderna har förflyttats en liten bit mot det slutliga resultatet, tills dess att tänderna står som man vill ha dem. På dessa modeller tillverkas sedan plastskenorna.
Behandlingstiden varierar mellan 3 till 8 månader beroende på hur stora tandförflyttningarna är, med andra ord är det en tidseffektiv behandling.
Behandlingen fortlöper med en ny skena varannan vecka tills dess att tänderna står i korrekt position. Därefter rekommenderas att man använder en skena nattetid för att stabilisera bettet och på så vis förhindra att tänderna flyttas tillbaka.
Behandlingen riktar sig framför allt till vuxna personer, men går även att utföra på ungdomar där bettet inte behöver korrigeras allt för mycket.
På Clinica NorDental har de genomgått specialutbildning i Alineadentsystemet och har använt systemet en längre tid med mycket goda resultat
Är du intresserad av osynlig tandreglering tar de gärna emot dig för en konsultation och kan därefter ge mer information om detta är ett bra alternativ för dig eller inte.
Välkommen att höra av dig till någon av deres följande kliniker:
Fuengirola Tel: (+34) 952 583 595 Mail: fuengirola@clinicanordental.com
Elviria Tel: (+34) 952 834 263 Mail: elviria@clinicanordental.com
Estepona Tel: (+34) 952 883 443 Mail: estepona@clinicanordental.com
Av Clinicanordental

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.