Markant minskning av arbetslösheten – Mer modernisering i Fuengirola – Interviú läggs ned

Markant minskning av arbetslösheten - Mer modernisering i Fuengirola - Interviú läggs ned

Markant minskning av arbetslösheten

December var en bra månad för butiker, restauranger och den spanska sysselsättningen. Inte färre än 61 500 personer fick jobb i december vilket tar ned den totala arbetslösheten i landet till 3,4 miljoner personer. De nya arbetstillfällena skapades främst inom serviceyrken. De nya arbetslöshetssiffrorna är de bästa på åtta år. Totalt under 2017 har den spanska arbetslösheten minskat med ca 400 000 personer och jämfört med februari 2013, när arbetslösheten var som högst, har den minskat med totalt 1,6 miljoner personer.
 
{loadposition google}
 

Mer modernisering i Fuengirola

Under måndagsmorgonen togs de första spadtagen till inte färre än fem projekt i Fuengirola. Kommunen kommer nu att investera lite över 1,5 miljoner euro i att förbättra och förnya gatorna Jacinto Benavente, Moreno Carbonero, Matagorda, Héroes de Balar och torget vid busstationen. Vid busstationen är det 650 kvm som ska renoveras, så att det blir både finare att se på samt lättare för fotgängare att ta sig fram.
Hos kommunen fortsätter man dock att drömma om en ny och större busstation strax utanför centrum, men för ett sådant projekt krävs stöd från Junta de Andalucía.

IntervInterviú 3iú läggs ned 

”Om det är någon som vågar så är det Interviú”. Så har det låtit i 42 år. Men nu läggs den ned, den spanska veckotidningen Interviú, som tillhörde den stora mediegiganten Grupo Zeta. Veckotidningen var känd för två saker: sina (nästan) nakna kända spanska personer på framsidan samt sina mycket djupgående och rebelliska artiklar om korruption, politiska studier, mediernas inflytande, skatter och bedrägeri. Men efter flera år med förlust har Grupo Zeta nu fattat beslutet att Inteviú ska läggas ned.
 
 
 
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.