Gratis meditation och coaching till offentligt anställda – Marbella växer snabbt – Massa influensa i luften

Gratis meditation och coaching till offentligt anställda - Marbella växer snabbt - Massa influensa i luften

Gratis meditation och coaching till offentligt anställda

Junta de Andalucía kommer med start nästa månad att erbjuda offentligt anställda i hela Andalusien gratis timmar för meditation och personlig coaching (personlig utveckling). Genom detta nya initiativ önskar Juntan visa sin uppskattning till regionens tusentals anställda, efter att centralregeringen för en handfull år sedan införde en lag som förlänger offentligt anställdas arbetsvecka från 35 till 37,5 timmar. Junta de Andalucía har alltid kämpat mot den förlängda arbetsveckan, dock utan framgång. I stället erbjuder de nu alltså möjlighet till de nämnda aktiviteterna som också hoppas ha positiv effekt på de anställdas arbetsdagar.
 

{loadposition Google}

Marbella växer snabbt

Invånarantalet i Marbella närmar sig 150 000 personer.
På bara ett år har kommunen fått fler än 6 000 nya invånare och har i dag strax över 147 000 invånare. Av de 6 000 nya Marbellaborna är 5 000 utlänningar och av dem är majoriteten britter, ryssar, marockaner och ukrainare.
De senaste 20 åren har befolkningen i Marbella vuxit betydligt. År 1998 hade kommunen 98 000 invånare, år 2008 hade antalet ökat till 130 000 och i dag bor där alltså 147 000 personer.

Massa influensa i luften

Málagaprovinsens sjukhus har sedan nyår varit nära kollaps på grund av årets våldsamma influensaepidemi som under årets första tio-tolv dagar drabbade nästan 8 procent av befolkningen. Det är primärt äldre och svaga som smittats och som har haft svårt att bli friska, varför de sökt läkarhjälp.
Flera sjukhus har tvingats be läkare och sjuksköterskor att avbryta sina semestrar för att klara av att behandla alla patienter.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.